Acasa » Femeile Merită – workshopuri exclusiv pentru femei *

Femeile Merită – workshopuri exclusiv pentru femei *

Partenerii nostri de la Femeile Merită au pregătit pentru urmatoarea perioadă o serie de Workshop-uri exclusiv pentru femei, ce te pot ajuta în evoluția ta personală, socială și în carieră.

Pentru că faci parte din comunitatea Motivonti beneficiezi de prețuri cu adevărat speciale la toate workshop-urile din cadrul Femeile Merită. Trebuie doar sa introduci în formularul de înscriere codul MOTIVONTI20FM

 


 

1. Recuperarea Vindecatoare a Trecutului  – Workshop de o zi

Workshop cu Cristina Manole – 12 Martie – ora 9:30 AM – 17:30PM

Corpul iti vorbeste - Vindeca-ti ranile trecutului

 

Multe din problemele, blocajele, starile sau suferintele noastre au legatura cu trecutul familial, cu inaintasii nostri si cu ce am preluat involuntar de la acestia. Mai jos vei gasi doua marturii reale a unor doamne care au participat la editiile anterioare ale workshop-ului prezentat in randurile de mai jos. Trebuie sa stii ca Workshop-ul RECUPERAREA VINDECATOARE A TRECUTULUI iti va da ocazia sa identifici, sa intelegi si sa treci peste o serie intreaga de probleme, blocaje si suferinte.

Madalina
Hmm ! Mi-au dat numele bunicului chiar daca m-am nascut fata. Ce straniu ! Acum imi dau seama : cicatricea de pe fata o am aproape exact ca el. S-a rasturnat cu caruta in drum spre casa si s-a taiat pe obrazul drept. Eu am avut accident de masina. Eram in divort … toate se leaga. Nu-mi vine sa cred. Acum imi dau seama ca el a pierdut-o pe bunica in anul in care s-a rasturnat..
… apoi si-a pierdut casa. A venit nationalizarea. Incredibil ! Eu am pierdut-o pentru ca nu am mai avut bani sa platesc ratele. E prea mult ! Am nevoie de o pauza.

Vio
Am ajuns la 130 de kg. M-am saturat de regim. Am ajuns sa iau cate 10-15 kg dupa fiecare dieta. Mi se face atat de foame ca nu ma mai opresc din mancat, mai ales in ziua in care se incheie programul de slabit. Uneori nu-mi vine sa ma ridic din pat. Simt cum geutatea ma trage in jos.

(6 luni mai tarziu) Mama mi-a spus sa nu rascolesc trecutul. Nici eu nu voiam pentru ca stiam ca o fac sa sufere. Nu stiu de unde dar asa simteam. Si totusi … am aflat : bunicul a fost prizonier de razboi. A facut o multime de compromisuri in anii aceia de lagar. Si asta pentru numai o felie de paine in plus.

Daca participi la workshop-ul Recuperarea Vindecatoare a Trecutului:

  • Afli cum fricile, durerile, bolile, accidentele, ori alte semnale sunt transmise de corpul tau cautand sa-ti spuna ceva, acel ceva care deslusit te poate ajuta sa intelegi mai bine ce se intampla in viata ta. Sunt dureri fizice care te fac sa ai aceleasi reactii, obiceiuri ca mama ori bunica ta. Sunt rani, lucruri nevindecate de cateva generatii si transmise in forma lor prezenta. Nu toate sunt semne negative. Alege numai ce este functional in viata ta si schimba in bine ceea ce poti pentru a trai o viata in echilibru.
  • Afli cum să îți dezvolți intuiția și să decodifici mesajele subtile ale corpului tău
  • Fără să ne dăm seama ne ignorăm semnalele transmise de corp – cum le putem descrifa?
  • Înveți să te raportezi la rănile trecutului dintr-o nouă perspectivă care te va ajuta să le depăsești

Preț 250 lei – Intreaga zi. Preț pentru persoanele din comunitatea Motivonti – 219 lei. Trebuie doar să introduci în formularul de înscriere codul MOTIVONTI20FM219

Află mai multe detalii despre Workshop și înscrie-te cu un click aici  – Recuperarea Vindecatoare a Trecutului (Click).

 

 

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!