1

Workshop interactiv – „Manifest^2”

Plan pentru dezvoltarea ta

– duminică, 3 noiembrie 2013 –

Manifest^2

Ariel Constantinof

Ariel Constantinof

1. Fondatorul blogului de dezvoltare personală Motivonti

2. Și al serviciului de curierat pe bicicletă Tribul

3. A scris cartea “Cartea asta se vinde precum pâinea caldă” – detalii.

4. Pasionat de vorbire-n public, dezvoltare personală și pedalat urban.

5. A fost speaker la TEDxGalați și alte câteva evenimente din țară.


Cristi F. Ștefan

Cristi F. Ștefan

1. Fondatorul blogului de dezvoltare personală: crististefan.com

2. Peste 130 de articole scrise pe blog.

3. A scris cartea “Simplu”. – detalii

4. Pasionat de învățare, alergat, psihologie și economie.

5. A organizat două provocări online de 30 de zile la care s-au înscris pentru a-și schimba obiceiurile peste 1200 de persoane.

Înainte de toate, te prevenim: Va fi un workshop interactiv în care vom lucra cu noi înșine, dar și cu ceilalți participanți. Ne vom cunoaște și vom lucra jucându-ne.

Și deși poate să pară ciudat, vom începe descrierea workshopului zicându-ți cum vrem să te simți după el:

Vrem să pleci de la workshopul nostru cu energie, cu inspiraţie şi cu o atitudine nouă față de ceea ce te înconjoară. Vrem să pleci motivat să faci lucruri noi, înţelegând optimismul şi cultivându-l. Vrem să pleci cunoscând o mână de oameni superbi, cu care să ţii legătura mai apoi.

Vrem să pleci cu un zâmbet mare pe buze. :)

Socializare

Ne vom cunoaște și vom afla cât mai multe lucruri despre noi, ce ne pasionează, de ce vrem să evoluăm și ce așteptări avem de la acest workshop. Noi credem că este foarte important ca fiecare dintre noi să cunoască ceilalți participanți la workshop.

Jocuri

Pentru a ne elibera de barierele sociale ne vom juca puțin, cu ajutorul unor exerciții foarte amunzante, menite să ne pună sângele în mișcare, dar totodată să ne facă să ne simțim mai relaxți unii în preajma celorlalți.

Workshopul propriu-zis va fi împărțit între Ariel și Cristi.

Nu vor vorbi deodată, desigur, căci le place să se asculte reciproc, nu să vorbească unul peste altul.

Ariel va aduce argumente din psihologie pentru scrierea unui manifest. Va explica cum funcționează un manifest și ce avantaje poate să aducă în viața noastră acesta și abilitatea de a scrie cât mai creativ.

Cristi o să ne povestească despre cum a reușit să slăbească peste 25 de kilograme, cum a alergat primul său maraton și cum după un an de zile de muncă, pasiune și un pic de noroc, a reușit să pună bazele unei comunități importante de dezvoltare personală din România, vizitată de peste 40.000 de oameni în fiecare lună.

4 exerciții care să ne determine să acționăm.

Vom avea de-a face ulterior cu 4 exerciții mai puțin interactive, mai personale, menite să ne pună pe gânduri și să ne ajute să realizăm posibilele greșeli pe care le facem atunci când investim, sau cheltuim, timpul pe care-l avem pentru a obține beneficii viitoare. Cele 4 exerciții vor avea rolul unui „preludiu” de dinaintea scrierii manifestului.

Snack & relax break.

Vom avea mai multe pauze de socializare, printre care una mai lunga, pentru a ne satisface stomacul. Snackurile sunt din partea casei, desigur. La fel și cafelele, ceaiul, apa și restul gustărilor.

Ne vom scrie manifestul.

În final, după câteva ore de argumente și exerciții și socializare, plini de inspirație, fiecare dintre noi se va retrage într-un colț al camerei și își va schița manifestul.

133 lei – bilet întreg
include cele două cărți: “Cartea asta se vinde precum pâinea caldă” (format printat) și “Simplu” (format digital).

95 lei – bilet întreg fără cele două cărți

85 lei – bilet redus (pentru elevi/studenți)

85 lei – bilet dublu
dacă vii cu un prieten și niciunul din voi nu este student, fiecare dintre voi va plăti 85 de lei.


Plata biletelor se realizează în avans. Pentru a putea să ne acoperim toate costurile avem nevoie de cel puțin 20 de persoane înscrise. Limita maximă este de 30 de participanți.

* Prețurile includ toate costurile de organizare, precum: închiriere sala de conferințe pentru 7 ore, proiecție, tablă, consumabile (foi, pixuri) și livrarea la domiciuliu a biletului printr-un curier rapid Tribul, băutură (sucuri, apă, cafea, ceai), snack-uri, gustări și nu în ultimul rând munca celor doi speakeri investită în acest workshop ce va dura aproximativ 5 ore.

Duminică, 3 noiembrie, ora 11:30.

La JCC – Strada Popa Soare nr. 18, București.


View Larger Map

Se poate ajunge cu:

1. metrou până la stația de metrou Unirii și de acolo mers pe jos 10-15 minute.

2. tramvaiele 14, 16, 55, 40, 56 si de acolo mers pe jos 2-3 minute.

Evenimentul pe Facebook – RSVP.

Ce spun foști participanți?

„Ariel emană o energie pozitivă de la prima vedere… A fost un workshop plin de energia lui pozitivă, am zâmbit mult și m-a făcut să îmi pun întrebări multe și constructive.”Cheptea Ana Maria

„Eu am venit cu sufletul deschis pentru că îmi place filosofia de viață a lui Ariel. Am fost la primul workshop – de acum 2 ani – și știam că acesta va fi bestial. Mi-au plăcut oamenii de acolo, am aflat foarte multe lucruri noi și mai ales puterea unui manifest. Mulțumesc!”Smeu Viorel

„Workshopul m-a ajutat să dobândesc mai multă încredere în mine și mi-a dat curajul să fac schimbări în viața mea. Am înțeles că orice schimbare comportă riscuri și presupune ieșirea din zona de comfort cu care eram obișnuită.”Anamaria Răvar

„Workshopul lui Ariel mi-a întărit credința că nu am ales greșit când am renunțat la o facultate care nu mi se potrivea, în ciuda obstacolelor puse de toți cei din jur. Sunt perioade scurte în care lupți singur. Aici am întâlnit și alții ca mine și am plecat mai convins cu ideea că trebuie să-mi termin cartea despre motivație și înțelegerea sistemului.”Preoteasa Dragos Marius

CLOSE
CLOSE