Acasa » Scrie și tu!

Scrie și tu!

Dacă ai idei cărora consideri că le-ar sta bine pe Motivonti și vrei să ne trimiți un articol, noi îl publicăm cu niste mici condiții:

  • Să fie scris de tine.
  • Să aibă între 4000 și 10 000 de caractere.
  • Să fie corect din punct de vedere gramatical.
  • Să fie coerent.
  • Să se încadreze într-una dintre categoriile deja existente (Dezvoltare personală, Lecții de Viață, Sport, Nutriție, Stil / Atitudine, Evenimente, Interviuri, Recenzii) dar chiar și dacă ai o idee foarte bună în afara categoriilor, putem să o acceptăm.
  • Să fie însoțit de o poză care să nu intre sub incidența drepturilor de autor (fie o poză personală, fie luată de pe un site care pune la dispoziție poze gratuite, fie o poză cumpărată sau pentru care ai acordul autorului de a o folosi).
  • Să reprezinte un act de voluntariat din partea ta.
  • Să nu faci vânzare directă (înscrie-te în programul meu …) ci doar vânzarea indirectă dacă este cazul (în cursurile mele de Public Speaking, le spun participanților cum … )
  • Să ne placă! (Da, suntem subiectivi, chiar dacă va îndeplini toate condițiile de dinainte, să ne placă este decisiv. Tot așa cum, dacă ne place mult și nu îndeplinești una dintre condițiile anterioare, te vom ajuta noi!)

Am rugat câțiva bloggeri să ne dea sfaturi pentru a obține un articol cât mai citit și a rezultat o listă utilă pe care o poți consulta în articolul de pe blog.

Dacă îți dorești poți chiar să devii unul dintre autorii permanenți sau ocazionali ai Motivonti.

Autorii permanenți sunt cei care scriu un articol pe Motivonti la o frecvență dinainte stabilită (o dată pe săptămână, o dată la 2 săptămâni, o dată pe lună) și pe o perioadă de timp bine determinată (3 luni, 6 luni, 1 an).

Autorii ocazionali sunt cei care scriu un articol atunci când consideră de cuviință sau când apelăm la ei.

Totodată mai există și opținea de a scrie un simplu Guest Post. Acest lucru te ajută pe tine pentru că la sfârșitul articolului va fi scris numele tău și poți pune un link către site-ul tău. Bineînțeles, articolul este nevoie să fie valoros pentru comunitatea noastră.

Așa că, așteptăm să ne trimiți un e-mail la adresa: [email protected] si noi vom lua in considerare cererea ta pentru a deveni autor sau pentru a scrie un Guest Post.

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!