Tipuri de mașini de ȋnlocuire daunӑ

masina de schimb

Firma masinainlocuiredauna.ro se ocupӑ de oferirea unei mașini de schimb celor care au avut un accident, fie el minor sau major. Este bine ca aceste accidente sa fie ȋn numar cȃt mai mic, ȋnsӑ realitatea este ca le gӑsim destul de des, mai ales ȋn marile orașe, și, de aceea, importanța unui asemenea serviciu este din ce ȋn ce mai mare.

Pe piața este bine sӑ fii poziționat cȃt mai sus și sӑ poți sӑ oferi servicii cat mai bune pentru clienții tӑi. Aici regӑsim profesionalism și implicare ȋn fiecare etapa pe care o parcurge un om care este ȋn situția de a avea nevoie de o mașinӑ la schimb.

Tipuri de mașini

Sunt ȋn stoc mai multe categorii de mașini. Acestea pot fi ȋmpӑrțite in 4 clase și anume: clasa micӑ, clasa compactӑ, clasa mare si clasa SUV. Prețul pentru fiecare dintre ele este:

  • Pentru clasa micӑ: 50 euro/ zi
  • Pentru clasa compactӑ: 75 euro/zi
  • Pentru clasa mare: 100 euro/zi
  • Pentru clasa SUV: 200 euro/zi.

Aceste prețuri sunt plӑtite de firma la care are fӑcut RCA-ul cel vinovat de accident.

Mașinile pe care le poți gӑsi in stoc sunt in acest moment ȋn numӑr de 30 și sunt din diferite categorii de preț si de la diferite firme. Astfel, dacӑ ai o mașinӑ micӑ, de la o anumitӑ firmӑ, ea ȋți poate fi ȋnlocuitӑ cu una de la aceeași firmӑ sau cu una asemӑnӑtoare din aceeași categorie de preț. Ȋn cazul ȋn care nu este disponibilӑ, atunci se va recurge la cea mai apropiatӑ variantӑ, dar nu peste nivelul la care era mașina reparata.

Cȃt timp este posibilӑ luarea unei mașini de schimb?Timpul luat in calcul este ȋn funcție de numӑrul de ore prevӑzut pentru repararea mașinii. El se ȋmparte la 4 si astfel se obține numarul de zile. Cu alte cuvinte, putem sӑ considerӑm oricare 4 ore 1 zi de ȋnchiriere mașinӑ. Putem sӑ dӑm un exemplu concret: 20 de ore de lucru reprezinta 5 zile de ȋnchiriere mașinӑ de schimb (cinci zile inmulțit cu patru egal douazeci).

Anna
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: