Acasa » Dezvoltare personală – Cele mai bune articole

Dezvoltare personală – Cele mai bune articole

Dezvoltare personală - Cele mai bune articole

Conceptul de „dezvoltare personală” (numit „self help” peste ocean) include tot felul de activităţi ce te pot face un om mai bun: începând cu mişcare, sport, până la citirea cărţilor despre relaţionare, socializare, dragoste, comunicare, creativitate şi orice alt domeniu ce atinge omul, ca fiinţă.

Un om se poate dezvolta singur, în intimitatea casei sale, lecturând sau făcând exerciţii – cum ar fi, poate, lecţiile de dicţie. Dar totodată oamenii se pot dezvolta personal sau profesional, în grup, participând la traininguri, workshopuri sau evenimente cu scopul clar de a dezvolta anumite domenii prin care omul funcţionează.

Blogul Motivonti.ro este despre dezvoltarea personală a cititorilor. El oferă texte cu sfaturi, texte motivaţionale, face recomandări de cărţi şi filme ce ajută la dezvoltarea individului şi, uneori, chiar organizează evenimente de dezvoltare personală.

De ce motivare şi dezvoltare personală?

Pentru că noi credem în aşa ceva. Pentru că pe noi ne pasionează dezvoltarea personală. Pentru că ne place să fim motivaţi şi să motivăm la rândul nostru.

Cele mai bune articole de dezvoltare personală

Fereşte-te de “negativisme”!

A venit momentul!

Vrei să poţi citi trei cărţi pe zi?

Timpul e preţios şi de aceea trebuie să-l folosim cu cap

Somnul, altă faţă a lui.

Feedback negativ – Ce fac cu el?

Cum să slăbeşti sănătos

5 cărţi care te ajută să creşti

Geniul nu se naşte, ci devine…

10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!