Acasa » Atitudine » Schimbare » 4 avantaje ale aplicării de ojă semipermanentă

4 avantaje ale aplicării de ojă semipermanentă

Unghiile îngrijite sunt cele care te fac să ai încredere în sine și cele care te ajută să te simți bine de oricâte ori ieși în oraș. Este important să ai o rutină ce ține de manichiură și să mergi la salon în mod frecvent, la timpul indicat de specialist. Poți opta pentru gel venalisa care îți va dărui un aspect frumos și elegant. Pentru a putea vedea opțiunile disponibile și pentru a face comandă de ojă semipermanentă, poți accesa enails.ro

Iată 4 avantaje ale aplicării ojei semipermanente pe care trebuie să le știi:

  1. Oja semipermanentă se aplică foarte ușor, cu ajutorul pensulei din dotare, ca o ojă clasică, necesitând minim un strat

Este foarte simplu să aplici ojă semipermanentă. Nu este necesar să ai la îndemână anumite pensule speciale, nici abilități ascunse. De aceea este important să știi că ojele semipermanente se pot pune pe unghie doar cu ajutorul aplicatorului prezent în sticluță. Ai nevoie doar de top coat și de bază și unghia arată impecabil pentru mult timp. Vei putea să te bucuri de un aspect frumos și îngrijit al unghiilor, de finisajul dorit și de o manichiură care va fi admirată oricând.

  • Se îndepărtează în maxim 15 minute de pe unghie, folosind acetonă sau pila electrică

Trebuie să știi că poți avea parte de unghii frumoase atunci când le îngrijești corespunzător. Sănătatea unghiei ține și de modul în care alegi să îndepărtezi oja existentă pentru a pune noi straturi și pentru a face manichiura la intervalul stabilit. Astfel, este important să folosești pila electrică sau acetona pentru a elimina oja existentă. Cu acetona poți face acest lucru în maxim 15 minute de la momentul în care începi aplicarea.

  • Pentru a pregăti unghia pentru aplicarea ojei semipermanente, este nevoie de o ușoară pilire cu un buffer

Pregătirea unghiilor pentru aplicarea cu ojă semipermanentă este întotdeauna ușor de realizat, fiind necesară doar o simplă pilire cu un buffer după ce ai dat forma dorită a unghiei. De sigur că se va face anterior și curățarea și pregătirea cuticulei pentru o sănătate a unghiei și pentru un aspect frumos general al manichiurii. Astfel, este important să știi că oja semipermanentă este simplu de folosit și că unghia ta va putea fi pregătită pentru aplicarea ei în scurt timp.

  • Oja semipermanentă rămâne pe unghie până la 4 săptămâni

Un avantaj principal al folosirii ojei semipermanente este faptul că aceasta are un aspect frumos până la 4 săptămâni după ce a fost aplicată. La enails vei putea descoperi toate ustensilele necesare pentru a realiza o astfel de manichiură, inclusiv o gamă largă de oje în toate culorile dorite.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!