Acasa » Dezvoltare personală » Creativitate » 5 elemente de decor pentru orice buzunar

5 elemente de decor pentru orice buzunar

E adevărat că tindem cu toții să fim unici, originali și, pe cât de posibil, creativi. Avem nevoie să ne afirmăm ca personalitate nu doar în familie sau la serviciu, ci și în propria locuință. Aceasta vorbește despre cultura și caracterul familiei, de aceea toate detaliile din casă, de la feroneria de la ușă până la întrerupătoare sau prize trec printr-o selecție riguroasă.

Astăzi putem să ne decorăm locuința chiar și cu un buget redus. Ceea de ce vom avea nevoie e puțină imaginație și inspirație. Conform ultimelor tendințe de design interior există mai multe moduri de a transforma casa în una plină de lumină, originală și colorată.

Iată câteva lucruri banale care se pot transforma în cele mai neobișnuite obiecte de decor pe care nu vi le-ați imaginat vreodată.

  1. O bicicletă veche

Sincer vorbind, nu toți ar fi de acord să plaseze în cameră o bicicletă. Cei care o fac sunt demni de respect pentru curajul lor de a fi unici. O bicicletă va completa perfect designul atât în living room, cât și în sala de baie. Dezavantajul este că nu putem plasa obiecte de decor voluminoase dacă suntem limitați în spațiu.

decor

  1. O scară veche

O scară veche vopsită într-o nuanță aprinsă va conferi interiorului dumneavoastră originalitate și o atmosferă prietenoasă. În afară de faptul că este un element neobișnuit de decor, scara e și utilă în cazul în care vă lipsesc câteva polițe în casă. Completați rafturile cu ceva cărți, flori de cameră, perne sau pușculițe pentru a le avea mereu la îndemână și pentru a evidenția ultimele contururi în design-ul camerei.

  1. Un copac

Un copac vopsit în diferite nuanțe poate servi drept cuier pentru veste, genți, fulare și alte accesorii. El este opțiunea potrivită atât pentru locuințele mai spațioase, cât și pentru cele de tip studiou. Din ce în ce mai mult, copacii cu ramuri ornate corespunzător înlocuiesc cuierele tradiționale care nu mai sunt deja o noutate pentru noi.

  1. Un borcan

Unul dintre cele mai uzuale elemente din bucătărie la fel poate fi folosit drept obiect de decor. E nevoie doar de câteva fâșii de dantelă, lipici, niște mărgeluțe sau flori artificiale și vaza pentru buchețelele de flori de primăvară e gata. În aceeași manieră vă puteți crea un suport pentru rechizite sau pentru pensulele de machiaj.

  1. Câteva valize vechi

E alegerea perfectă în cazul celora care s-au obișnuit să-și trezească iubitul/iubita cu cafea în dormitor. Puteți ușor transforma o valiză veche în platou, suport pentru micul dejun. Asortați cu gust un șervețel în interior și fixați-l de valiză, plasați vesela, tacâmurile și ibricul cu cafea! La sigur, veți crea o surpriză plăcută. În plus, câteva valize de diferite dimensiuni, suprapuse se transformă automat într-o noptieră pe care puteți plasa ochelarii, cartea pe care o citiți înainte de somn, dar și lampa care vă luminează serile.

Bineînțeles lista obiectelor din care putem obține elemente fenomenale de decor nu se termină aici. Designerii contemporani sunt atât de originali, încât ar putea să transforme ceva obișnuit în adevărate capodopere de artă, impresionante nu doar prin frumusețe, dar și prin utilitate.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!