Acasa » Atitudine » 5 motive pentru care ar trebui să pariezi la Betfair

5 motive pentru care ar trebui să pariezi la Betfair

Dacă încă nu ai ales casa de pariuri online pentru tine, avem noi o recomandare: Betfair, una dintre cele mai puternice agenții din România, dar și din Europa. Mai mult decât atât, Betfair este cea mai mare și mai importantă agenție de betting exhange din lume, iar acesta ar trebui să fie un motiv bun pentru a te înregistra pe site-ul lor. Pariorii experimentați susțin că Betfair este printre puținele case de pariuri online care îți oferă cote mari, dar și o ofertă variată de pariuri sportive și evenimente sportive pe care poți paria.

Iată de ce ar trebui să optezi pentru această casă de pariuri sportive online:

Siguranță

Primul lucru pe care ar trebui să îl faci atunci când îți alegi casa de pariuri online potrivită nevoilor tale este să verifici dacă aceasta are o licență ONJN, un adevărat simbol al seriozității și al siguranței. Dacă pe website-ul casei de pariuri nu este menționat nicăieri numărul acestei licenței, ar fi bine să nu te înregistrezi. Betfair deține o astfel de licență, fiind și una dintre casele de pariuri care se bucură de un renume în rândul pariorilor experimentați din România.

 

Beneficiul de înregistrare

Cei de la Betfair îți oferă un beneficiu de bun venit destul de consistent, de 50% din valoarea primei depuneri până la 450 de lei. Acest beneficiu este important mai ales pentru pariorii începători care nu vor să investească prea mulți bani în pariurile sportive, cel puțin în primele luni. Așa că, în primele 3 luni, poți rula acest beneficiu de bun venit fără niciun fel de problemă și poate cine știe, ai noroc și de un câștig pe măsură.

 

Beneficiile Betfair

Dacă nu ai auzit până acum de beneficiile Betfair, pregătește-te să fii uimit. Pe lângă beneficiul de bun venit, cei de la Betfair îți oferă ocazional și alte facilități la cele mai importante evenimente sportive. Nu întotdeauna vorbim de o sumă de bani, ci mai mult de diferite freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute. Un beneficiu îndrăgit de majoritatea pariorilor este aparent unul nesemnificativ, dar extrem de important pentru cei care pariază cumpătat. Vorbim de 25 de lei pe care cei de la Betfair îl acordă în fiecare luni celor care plasează în săptămâna precedentă pariuri în valoare de minim 125 de lei.

 

Opțiunea de Cashout

Opțiunea de Cashout este destul de populară în rândul pariorilor pentru că îți dă șansa să închizi un pariu care pare că va fi pierdut. Să spunem că ai pariat pe un anumit meci, pe o anumită echipă că va câștiga cu scorul de 2-0, iar în minutul 70, echipa este condusă cu 1-0. În acel moment, poți apela la opțiunea Cashout care îți oprește pariul și îți oferă șansa de a câștiga chiar și până la 90% din suma pe care ai fi putut să o câștigi dacă pariul era câștigător. Acum înțelegi de ce Betfair este casa de pariuri online preferată de majoritatea pariorilor?

 

Opțiunea de livestream

Dacă îndrăgești pariurile live, atunci cu siguranță îți dorești și o opțiune de livestream care îți permite să urmărești în timp real meciuri din campionatele importante ale Europei sau alte evenimente sportive de mare anvergură. Betfair îți oferă atât opțiunea de pariuri live, cât și cea de livestream.

Acum că ai văzut câte beneficii, câte opțiuni și câte facilități îți oferă cei de la Betfair, ce ar fi să faci primul pas, să te înregistrezi pe site-ul lor, să iei ceea ce ți se cuvine de bun venit și să plasezi primul tău pariu care poate fi chiar câștigător?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!