Acasa » Atitudine » 6 Salopete elegante de top

6 Salopete elegante de top

Salopetele elegante sunt foarte cautate si au urcat in topul preferintilor doamnelor atat pentru tinutele de seara, cat si pentru tinutele de zi elegante.

Daca esti invitata la un eveniment special si nu ai chef sa porti rochii, salopetele elegante te vor scoate din impas deoarece sunt piese vestimentare foarte versatile si pot fi purtate cu succes la ocazii speciale sau atunci cand vrei sa adopti un look elegant.

Am ales pentru tine 6 modele de salopete elegante pe care le poti purta in diferite imprejurari:

Salopeta eleganta evazata cu broderie aurie Beatrix

Salopeta eleganta cu paiete roz Yasmine

Salopeta eleganta burgundy cu trena Cerise

Salopeta eleganta verde cu volan Ivone

Salopeta eleganta evazata neagra Melyana

Salopeta eleganta evazata Timeea

Salopeta Beatrix – este o salopeta de seara eleganta, ideala pentru nunti, botezuri, cununii sau alte evenimente care tin seara si la care trebuie sa porti o tinuta de ocazie eleganta.

Salopete elegante de top

Croiul este evazat, bustul este confectionat din tul negru decorat cu broderie aurie si are maneci lungi, asadar este perfecta pentru noul sezon in care am intrat.

Salopeta Beatrix este disponibila si pe negru, asadar daca iti doresti o tinuta all black ai gasit salopeta potrivita.

Salopeta Yasmine – are pantalonii negri, croiti conic, iar bustul este suprapus si este confectionat din paiete roz Are maneci lungi cofectionate din tul bej transparent si pentru un plus de eleganta umerii sunt accesorizati cu franjuuri din paiete in forma de epoleti.

Poate fi purtata cu succes la evenimente speciale si inlocuieste cu succes o rochie de seara sau o tinuta de de ocazie.

Salopeta Cerise – este o salopeta eleganta, usor provocatoare, scurta, accesorizata cu trena din voal in aceeasi nuanta. Aceasta salopeta este recomandata fetelor tinere si poate fi purtata la banchet, bal, cocktail sau chiar la o nunta.

Salopete elegante de top

Poart-o cu sandale din silicon transparente si fa-ti o coafura rebela si vei obtine un look sic si elegant.

Salopeta Ivone – este o salopeta eleganta, croi mulat, conic, cu umerii goi, accesorizata cu volan in zona decolteului. Poate fi incadrata in tinute de zi elegante, dar poate fi purtata si la ocazii speciale.

Salopete elegante de top

Pentru o tinuta de zi poarta salopeta cu volan cu o pereche de sandale cu cu talpa plata si cu o geanta oversize. Pentru o tinuta de ocazie, poart-o cu sandale argintii cu toc inalt si cu un colier statement verde smarald sau argintiu.

Volanele sunt in trend, croiul mult se poarta, asadar apartia ta va fi una extrem de moderna, si vei strani admiratia celor din jur.

Salopeta Melyana – imbina elemente moderne cu elemente vintage iar rezultatul este seducator. 

Pantalonii sunt evazati, ceea ce ne duce cu gandul la anii 70, iar bluza este croita pe un umar si are o singura maneca. Talia este marcata de un cordon accesorizat cu catarama. Croiala trendy va transforma tinuta ta intr-un outfit sic, seducator si elegant.

Salopete elegante de top

Salopeta Timeea – este ideala pentru doamnele plinute, deoarece are un croi larg si evazat care avantajeaza siluetele plinute.

Salopete elegante de top

Poart-o cu pantofi cu toc gros si patforma si vei parea mult mai slaba! Pentru un plus de stralucire, accesorizeaz-o cu un colier cu pietre mov, rosii, verzi, etc.

Toate salopetele elegante de dama pe care le-am descris mai sus le gasesti e site-ul de shopping online JojoFashion.ro.

 Daca cele recomandate pe de mine nu sunt pe stilul tau, rasfoieste site-ul si cu siguranta vei gasi o salopeta eleganta pe placul tau, indiferent ca iti doresti o salopeta eleganta evazata sau o salopeta eleganta conica, scurta sau lunga.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!