Acasa » Atitudine » Schimbare » Susținem brandurile românești nu doar în 2020

Susținem brandurile românești nu doar în 2020

Am clipit și deja este începutul lunii Octombrie. 2020 este anul pe care toată lumea îl numește ciudat dacă ne raportăm la toată situația globală.

Incertitudinea de la începutul anului cu toată starea de urgență, restricțiile și toate legile ne-au afectat pe fiecare atât pe plan personal cât și pe plan profesional, ne-au făcut să fim vulnerabili, neîncrezători, suspicioși, nervoși… Cu toții am avut de suferit, unii financiar, alții emotional, alții ambele, din păcate. Totuși, am reușit să ne adaptăm situației și să ne salvăm prin toate metodele posibile. Pe perioada stării de urgență s-a pornit un concept nou, aș spune, încurajarea producătorilor autohtoni, mai exact consumând produsele și serviciile lor în detrimentul celor străine. Majoritatea dintre noi, am început să susținem producătorii români, am cumpărat de la brandurile locale, am consumat produsele și serviciile lor. Am încercat pe parcursul anului, fiecare cât am reușit, să reînviem economia națională.

Dar, din păcate, prea multe firme mici au dat faliment, prea multe magazine cu haine românești s-au închis. Acum spre final de an în aceste 3 luni câte au mai rămas, antreprenorii care dețin aceste firme încearcă să-și salveze firmele și doar noi cumpărătorii putem să-i ajutăm.

Cum? Foarte simplu!

În loc să cumpărăm fructe și legume din marile supermarket-uri, putem alege să ne aprovizionăm de la piață sau direct de la producători. În loc să ne cumpărăm încălțăminte sau îmbrăcăminte cum făceam de obicei din magazinele mari și de renume din mall-uri, putem alege să căutam branduri romanești pe internet sau fizic în locații.

Soluții sunt, dorință să fie!

Fie că ești vreun domn și îți cauți costum sau haine casual, fie că ești o doamnă sau domnișoară și dorești să-ți achiziționezi vreo rochie de ocazie, te îndemn să cumperi tot timpul de la antreprenorii români. La o simplă cautare pe internet găsești multe variante de haine casual, sacouri, pantaloni, rochii românești toate produse în România.

Oricare ar fi alegerea ta, am încredere că vei alege această cale.

Îndemnul meu către tine ar fi să începem să susținem mult mai mult antreprenorii și nu doar în acest an de cumpănă 2020 ci oricând avem posibilitatea. Doamnele își pot achiziționa diverse rochii românești pe care și le pot asorta, desigur, cu o geantă și pantofi eleganți, la fel made în România. Dacă te reprezintă stilul casual și rochiile le purtai foarte rar, acum ai ocazia să faci o schimbare în garderoba ta cumpărând una dintre rochiile românești disponibile doar la câteva click-uri distanță.

Ne dorim cu toții o țară mai prosperă cu oameni care se respectă și se ajută între ei, mai unită și mai dornică să le meargă tuturor bine. Acum este acel timp în care să dăm dovadă că ne pasă de cei din jurul nostru! Contribuim împreună la scrierea istoriei în care copiii noștri vor rămâne, sper eu, doar cu amintiri frumoase!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!