Acasa » Evenimente » Trecute » Akademics 2012 te învaţă că autocunoaşterea ajută la alegerea carierei

Akademics 2012 te învaţă că autocunoaşterea ajută la alegerea carierei

Dacă eşti în cautarea unei cariere şi nu a unui simplu job. Dacă eşti dornic să te dezvolţi în anumite domenii, să îţi descoperi aptitudinile, punctele forte, dar şi tipul de personalitate, atunci trebuie să iei în calcul participarea la Akademics.

Asociaţia Studenţilor Economişti din România organizează în acest an cea de-a şasea ediţie a evenimentului Akademics şi aduce în discuţie noţiuni precum autocunoaştere şi coaching.

Pe 5 şi 6 mai, proiectul va debuta cu o sesiune numită Community Building ce va ajuta participanţii să se cunoască mai bine şi să afle informaţii unii despre alţii într-un mod inedit.

Sesiunile de autocunoaştere vor avea loc în perioada 7-14 mai şi îi vor ajuta pe participanţi să realizeze în ce mod autocunoaşterea este implicată în alegerea carierei potrivite. Pe parcursul acestei etape se vor naşte întrebări în mintea celor prezenţi la care vor primi răspuns în cadrul sesiunilor de coaching de grup, a Workshop-ului de Stiluri şi Valori Individuale, a Workshop-ului “Innovation in Action”, precum şi în cadrul Sesiunii ESPERE.

O a treia etapă a programului va consta în workshop-uri în companii ce vor cuprinde trei arii de interes: HR, Finanţe, Marketing şi Comunicare. În acest punct, studiile de caz vor ajuta la oferirea unei priviri de ansamblu a profesioniştilor care lucrează în domeniile vizate.

La final, toţi participanţii se vor reuni într-un Closing Day unde vor avea parte de o mulţime de suprize, dar unde vor fi şi premiaţi.

Studenţii interesaţi să continue procesul de autocunoaştere pot apela la sesiuni individuale cu unii dintre Anca Rugină, Cătălina Chifu, Ludmila Marin, Ileana Bumbulici, Alina Buzatu.

Aplicaţiile trebuie trimise aici până pe data de 30 aprilie. Mai multe detalii despre eveniment şi despre program puteţi găsi aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!