Acasa » Cărţi » „Atitudinea este totul” – Jeff Keller

„Atitudinea este totul” – Jeff Keller

„Atitudinea este totul” de Jeff Keller este prima carte de dezvoltare personală pe care am citit-o în viaţa mea – acest lucru ar trebui să spună multe despre ea şi chiar şi despre mine.

Jeff e un tip ce a muncit o groază pentru a ajunge avocat, dar ajuns acolo şi-a dat seama că nu-şi mai place propria viaţă. La vârsta de 30 de ani a realizat că nu face ce îi place şi a avut curajul de a se reprofila. Şi-a lăsat vocaţia pentru care muncise până atunci şi a comandat nişte casete motivaţionale. Cine-i azi domnul Jeff Keller? Păi Jeff este orator şi scriitor de mare succes în aria dezvoltării personale şi este fondatorul Attitude is Everything Inc. … de aici şi această carte scrisă de el.

Cartea în sine

Cartea în sine e absolutmente genială din punctul meu de vedere. Ea este împărţită în trei mari părţi: „Rădăcinile succesului se află în minte”, „Fii atent la ce spui!” şi „Divinitatea îi ajută pe cei ce acţionează” iar fiecare din aceste trei mari părţi e împărţită în lecţii. În total avem 12 lecţii – eu am încercat să citesc o lecţie pe zi.

Ea-i plină-plină-plină de citate motivaţionale culese – lucru care mie-mi place foarte mult. În plus, desigur, multe poveşti, sfaturi, exemple, întâmplări personale de-ale lui Jeff…

Este o carte pe care o recomand absolut ORICUI. Eu clar o voi reciti constant, în caz că uit anumite sfaturi. 🙂

„Atitudinea este totul” de Jeff Keller poate fi cumpărată de aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

9 răspunsuri

  1. Si pe mine, aceasta carte, m-a determinat sa citesc mai mult despre dezvoltarea personala.Este extraordinara! Fiecare om ar trebui sa o citeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!