Acasa » Dezvoltare personală » Avantajele lentilelor de contact in sezonul rece

Avantajele lentilelor de contact in sezonul rece

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi. Din acest motiv, cu siguranta va intrebati daca lentilele de contact sunt la fel de utile la temperaturi scazute sau daca necesita ingrijire speciala. In realitate, aceste accesorii sunt chiar mai utile iarna decat ochelarii de vedere. In plus, acestea pot fi purtate chiar si la temperaturi aflate sub 0 grade.  Astfel, astazi ne vom indrepta atentia catre principalele avantaje ale lentilelor de contact Lentiamo in sezonul rece. Iata care sunt acestea!

 

Lentilele de contact sunt confortabile

In sezonul rece, suntem nevoiti sa purtam haine mai groase, cu gluga, caciula si fulare, pentru a ne proteja de frig. Lentilele de contact sunt mai confortabile atunci cand sunt purtate cu astfel de tinute decat ochelarii de vedere. Acestea nu te vor deranja in niciun fel. In plus, atunci cand optezi pentru lentile in locul ochelarilor, scapi si de disconfortul produs de ramele acestora.


Lentilele de contact permit practicarea sporturilor de iarna

Atunci cand porti ochelari de vedere si vrei sa practici sporturi de iarna, acestia te limiteaza de cele mai multe ori. In schimb, lentilele de contact pot fi purtate, indiferent de tipul de echipament de care ai nevoie, atunci cand te aventurezi pe partiile de ski. Acestea pot fi purtate chiar si sub ochelarii de snowboard sau de ski. Astfel, vei beneficia de o vedere impecabila si de protectia necesara pentru practicarea activitatilor respective.


Lentilele de contact nu se aburesc

In sezonul rece, experimentam cele mai multe fluctuatii de temperatura, intrucat ne petrecem timpul atat in exterior cat si in interior. In cadrul acestor spatii, temperaturile difera major. Din acest motiv, ochelarii de vedere se aburesc frecvent iarna. In schimb, atunci cand porti lentile de contact, nu te mai confrunti cu o astfel de problema. Mai mult decat atat, temperaturile scazute nu afecteaza calitatea acestor accesorii, oferindu-va sansa de a beneficia de o imagine clara, intreaga zi.

 

Recomandari practice pentru utilizatori

Lentilele de contact sunt avantajoase pentru voi iarna. Iata cateva recomandari practice de care sa tineti cont, atunci cand doriti sa sporiti aceste beneficii:

 

  • Hidratati foarte bine ochii in sezonul rece, pentru a mentilne lentilele perfect hidratate, indiferent de temperatura. Lacrimile artificiale sunt, de asemenea, utile în timpul iernii intrucat va protejeaza ochii de efectele vantului.
  • Lentilele de contact de unica folosinta sunt cele mai recomandate iarna, intrucat acestea nu necesita intretinere. Astfel, prin inlocuirea zilnica a acestor accesorii, veti beneficia de calitatea si eficienta necesara.
  • Daca resimtiti disconfort in timpul purtarii lentilelor de contact iarna, consultati medicul oftalmolog. Acesta va poate prescrie alt tip de lentile sau va poate sugera noi modalitati de ingrijire si hidratare a ochilor vostri, in timpul sezonului rece.
  • Lentilele de contact purtate iarna trebuie sa beneficieze de factori de hidratare suplimentari. Produsele care includ agenti de hidratare, care se elibereaza in momentul clipirii, vor pastra umiditatea lentilei pe tot parcursul zilei. In plus, lentilele de contact de la Lentiamo, care includ Agentul PVA, au capacitatea de a stabiliza filmul lacrimar, ceea ce va asigura o viziune clara, indiferent de factorii externi, toata ziua.

 

Tinand cont de aceste recomandari practice, veti putea beneficia de principalele avantaje ale lentilelor de contact in sezonul rece. Ochii vostri merita ingrijirea corespunzatoare, indiferent de temperaturile inregistrate.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!