Acasa » Evenimente » Back to School – Maratonul Educației Alternative

Back to School – Maratonul Educației Alternative

Dragi părinți și copii,

O relație frumoasă, de lungă durată, se construiește pe încredere. Noi credem foarte mult în acest lucru, așa că vă invităm să ne cunoașteți, să vedeți cine sunt trainerii noștri, ce activități facem și unde, care au fost rezultatele pe care le-am avut până acum și, mai ales, ce puteți învăța, tu și copilul tău la noi.

Așadar, vă invităm cu mare drag la deschiderea celui de-al patrulea an de cursuri marca PlaYouth.
Vă așteptăm la maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth Sâmbătă, pe 21 Septembrie și Duminică pe 22 Septembrie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN.

Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor.

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de experimenta activitățile noastre timp de o zi. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să le stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Agenda evenimentului va fi afișată în curând.

După fiecare serie de demo-uri, veți avea la dispoziție 15 min. să vorbiți mai multe detalii despre activitate cu trainerul.

Vă pregătim și multe alte ateliere surpriză, nu vă putem dezvălui chiar tot ce vom face, lăsăm loc pentru magia conectării în prezent :).

Ce spuneți? Ne vedem Sâmbătă și Duminică la Back to School? Tot ce trebuie să faceți este să completați acest formular și să fiți prezenți la EFdeN și să fiți curioși să ne cunoaștem!

Back to school Maratonul educatiei

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi prietenii de la Slick Drum – Events, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și veți putea descoperi minunata măsuța cu multe activități interesante alături de Mari & Mici.

Parteneri principali: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon, Edu Class
Parteneri media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Gokids, România Pozitivă, IQads, Anca’s Diary – Confessions of a fashion mom, Parenting Academy.

Promitem timp de calitate, relaxare și bună-dispoziție! Puteți veni însoțiți și de prieteni, dacă doriți. 🙂

Contribuție recomandată: 20 de lei-persoană (vă permite accesul la orice activitate din cadrul Maratonului şi puteţi participa la oricâte activităţi doriţi). Bani strânși vor ajuta la susținerea activităților educaționale în centrele de plasament pentru copii.
Dacă ai nevoie de mai multe informații, ne poți suna la 0755 655 566.
––––––––––––––––––––––––––
Dacă simțiți să recomandați acest eveniment și altor părinți, pe noi ne-ar bucura foarte tare și v-am fi extrem de recunoscători. Mulțumim!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!