Acasa » Evenimente » Trecute » BizCamp – în Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara!

BizCamp – în Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara!

De câţi tineri profesionişti e nevoie pentru a avea o generaţie de lideri? Cât trebuie să citeşti pentru a te considera pregătit? De cât curaj e nevoie pentru începutul de carieră pe care ţi-l doreşti?

BizCamp te invită să descoperi singur răspunsul la aceste întrebări prin temele propuse, specialiştii pe care îi vei cunoaşte şi resursele pe care ţi le împărtăşeşte în cadrul celei de-a 7-a ediţii. Cele două zile ale evenimentului sunt dedicate orientării profesionale şi dezvoltării personale ale tinerilor prin instrumente moderne de formare: conferinţe, workshop-uri şi seminarii, o adevărată oportunitate pentru a interacţiona cu antreprenori, traineri şi manageri din companii, tineri ambiţioşi şi pasionaţi de ceea ce fac.

Această ediţie dezvoltă, într-o manieră interactivă, patru 4 stream-uri tematice: TALENTS, SKILLS, EXPERTISE şi PERSONAL BRANDING, prin care vei avea posibilitatea să descoperi oameni noi, modele de urmat, domenii de interes pentru cariera ta, sfaturi şi sugestii pentru definirea ta profesională.

Organizăm prima ediţie naţională!

Sau altfel spus „Maratonul celor 4 oraşe”! Dăm startul în Bucureşti şi ne extindem la nivel naţional în Iaşi, Cluj şi Timişoara. Cele mai mari centre universitare vor beneficia de avantajele unui proiect unic, care îmbină dezvoltarea profesională cu cea personală a studenţilor şi tinerilor profesionişti.

– 23 – 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson – Bucureşti;
– 03 mai, la Hotel Ramada – Iaşi;
– 08 mai, la Hotel Tulip Inn Sunny Hill – Cluj;
– 10 mai, Hotel Timişoara – Timişoara.

Cu ce te surprindem în aceastp ediţie?

Mai mult, lansăm a 11-a ediţie a Ghidului de Carieră! Într-un format profesionist, dar colorat şi entuziast, ghidul te informează şi motivează prin articole, concursuri, exerciţii de psihologie şi de perspicacitate, sfaturi şi interviuri cu mentori.

Lansăm “Colţul oportunităţilor de carieră”, dar şi “Fotoliile de consiliere”, două concepte ce completează şi depăşesc modelul clasic al evenimentelor cu acelaşi target, prezente în piaţă!

BizCamp îţi oferă oportunităţi multiple să cunoşti mediul corporate în care îţi doreşti să te dezvolţi prin posibilitatea depunerii CV-ului la locaţia evenimentului pentru a-l trimite ulterior acestora, dar şi prin sesiunile de consultanţă face-to-face cu reprezentanţi din companii, care se vor desfăşura în pauza dintre conferinţe şi workshop-uri. Vei avea acces la cultura organizaţională corporatistă, la cerinţele şi deopotrivă, la aşteptările existente în piaţă, direct de la specialişti din domeniu.

Dacă te-am convins şi vrei să participi la BizCamp, editia a 7-a, în oricare dintre oraşele în care ajungem, înscrie-te pe site: www.bizcamp.inspirebusiness.ro/inscriere.html. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ne la [email protected].

Tu eşti pata de culoare în viitorul mediului business!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Pare sa fie o initiativa interesanta la care mi-as dori sa particip. Nu sunt inca studenta , insa daca va mai avea loc si anul viitor sigur ma voi inscrie. Multu succes participantilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!