Acasa » Evenimente » Drumul spre success incepe la BUZZ!Camp

Drumul spre success incepe la BUZZ!Camp


Ivan Patzaichin si Inspire Group te invită la BUZZ!Camp, ediţia a 10-a.

În Bucuresti, evenimentul va avea loc în perioada 18 – 22 noiembrie 2013, la Hotel Marshal Garden. Programul complet şi informaţii detaliate despre celelalte oraşe pe www.buzzcamp.ro/event.

De ce să vii la BUZZ!Camp? Pentru că este cel mai complet şi complex eveniment de dezvoltare personală şi orientare în carieră, locul unde ai ocazia să te întâlneşti cu cei mai buni speakeri, traineri şi vedete, dar şi cu reprezentanţii companiilor de top.

În cadrul conferinţelor îţi aducem cei mai buni speakeri, traineri, vedete şi reprezentanţi ai companiilor de top, care să-ţi împărtăşească din know-how-ul şi experienţa lor. Mai mult, ţi-am pregătit workshop-uri pe teme actuale de dezvoltare personală şi orientare în carieră, care te vor ajuta să faci încă un pas în drumul tau spre succes.

Intră pe www.buzzcamp.ro/event/inscriere si rezervă-ţi locul acum! Doar cei mai buni 300 de înscrişi vor fi selectaţi pentru a participa la eveniment. Fii unul dintre ei!

Pe 19 noiembrie, la Bucureşti, în cadrul conferinţei “Acceptă provocările, îndrăzneşte să greseşti” ai întâlnire cu Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp.  Iată ce mesaj îţi transmite marele campion:

“Nu există o reţetă universală a performanţei, dar pe mine m-a ajutat faptul că am fost constant în tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi eşecuri.  Prima dată când am urcat într-o canoe am căzut în primele 30 de secunde. Dar m-am urcat înapoi în barcă. Şi, de fiecare dată când am căzut, în viaţă sau în competiţii, am făcut la fel. Însă fiecare trebuie să-şi găsească motivaţia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Dacă aş fi rămas în Deltă, aş fi fost cel mai bun pescar!”

Te aşteaptă multe surprize şi concursuri cu premii! Vino la eveniment şi poţi câştiga o tabletă!

Pentru orice întrebări şi informatii suplimentare, poţi scrie pe [email protected]!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!