Acasa » Motivaţional » Camera oglinzilor

Camera oglinzilor

Odată un câine a intrat într-o cameră plină cu oglinzi.

Deodată s-a trezit înconjurat de-o haită de câini.

Neștiind ce să facă, s-a speriat și a început să mârâie la ei.

Desigur, în acel moment, toată haita l-a mârâit pe el.

Atunci s-a gândit că singura lui soluție ar fi să atace primul, pentru a intimida. Astfel că s-a repezit cu capul în oglinzi și a murit pe loc.

Morala: Ce s-ar fi întâmplat cu câinele din poveste dacă de la bun început ar fi dat din coadă?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

5 răspunsuri

  1. Ar fi dat toti din coada 🙂 Dar morala este de fapt ca asa cum tratezi pe cineva asa te trateaza si el: esti rau cu el,e si el rau cu tine,esti bun cu el,e si el bun cu tine
    Doar ca sunt unele cazuri in care si atunci cand esti bun cu acea persoana ea tot ramane.

  2. Da.Binecunoscuta si nedemodata Regula de Aur: ” Ce vreti sa va faca oamenii faceti-le voi intai” 🙂 Sa „dam din coada” fara oprire si neconditionat:D

  3. Gabi, daca esti bun lumea de ia de prost. Daca esti bun tot mai rai or sa fie cu tine vazand in tine un bleg, un nimeni. In multe cazuri animalele au mai multa onoare decat oamenii sa zic asa. Nu vezi un animal aruncandu-si copilul la gunoi. Nu ataca un animal cand e jos etc. Cat despre povestioara, banala, simplista si morala este o alta intrebare… Prost facuta. Ideea fiind bunicica.

  4. @Gabriel – ok, se intampla si lucruri ingrozitoare, multe facute din prostie, inconstienta, „rautate” provenita din educatie defectuoasa. Dar, din experienta mea de pana acum – am 37 de ani – in societate, in grupul de prieteni, la scoala, la serviciu, etc, poti fi mereu bun fara sa fii luat de prost. Eu am reusit, si acest lucru m-a si ridicat la nivel de lider, pentru ca oamenii au nevoie de lideri care tin cont de ceilalti, se comporta corect si sunt buni indiferent de rautatea unuia sau altora. Pentru cei care incearca sa profite in nesimtire de bunatatea ta exista solutii: de la comunicare asertiva pana la ignorare sau indepartare. Dar acestia reprezinta de obicei o minoritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!