Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Ce ai zice de un brad viu de acest Crăciun?

Ce ai zice de un brad viu de acest Crăciun?

Ei bine, o idee frumoasă poate să pornească din cele mai neobișnuite locuri. Acum ceva timp mă gândeam cum aș putea petrece timpul alături de cei dragi mie. Prin lista care includea rapel, escaladă, tir cu arcul, echitație, mers prin locuri frumoase din țară… era și plantatul unui copăcel.

În primăvară, când mă gândeam cu una din colegele mele ce-am putea face pentru a aduce și mai mulți oameni alături de noi în inițiativa de împădurire de care ne ocupăm, mi-am amintit imediat de lista care includea și plantatul copăceilor cu prietenii. Era perfect, pentru că voiam o idee simplă, naturală, de care să se poată lega oricine. Indiferent că era ecologist sau nu. Era exact ce căutam, momente speciale, unice, momente care contează foarte mult pentru noi.

Așa a apărut ideea Magazinului de copaci. Un magazin online, www.magazinuldecopaci.ro, de pe care oamenii să poată cumpăra copăcei pe tot parcursul anului pe care să-i planteze cu orice ocazie doresc.

Și pentru că cea mai apropiată ocazie a fost Crăciunul, am început cu brăduții în ghiveci. Brăduți românești, pe care să-i ținem în case de sărbători, mai ales de Crăciun, și pe care apoi să-i plantăm unde ne dorim noi. Și să-i îngrijim pe viitor, să rămână vii. Iar noi să ajutăm cu orice sfat sau sugestie, astfel încât brăduțul să se prindă și să-i fie bine.

Iar noi, după ce acoperim cheltuielile brăduților, folosim restul banilor în acțiunile noastre de împădurire cu voluntari. Altfel spus, tot ce am construit până acum în Plantăm fapte bune în România ar urma să fie susținut și prin fiecare brăduț cumpărat de la noi. Suntem foarte încântați să fi lansat magazinul și să avem deja cumpărători.

Dacă nu te-ai hotărât încă ce fel de brad să-ți iei Crăciunul acesta, atunci îți propun să intri pe www.magazinuldecopaci.ro și să vezi dacă ai putea să-ți iei unul de la noi. Tu și familia ta sau tu și prietenii tăi. Noi am fi bucuroși să știm că ți-am oferit un moment frumos de sărbători și că în același timp strângem resurse pentru împăduriri, în care credem și pentru care dăm multă energie.

Îți urăm sărbători frumoase alături de familie și plantare plăcută după aceea!

Articol scris de Liana Buzea – citește un interviu fain cu ea aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!