Acasa » Atitudine » Schimbare » Ce-i interesează pe Români atunci când vor să-și amenajeze apartamentul? Uite AICI 3 lucruri esențiale la care… NU te-ai fi gândit!

Ce-i interesează pe Români atunci când vor să-și amenajeze apartamentul? Uite AICI 3 lucruri esențiale la care… NU te-ai fi gândit!

Fiind proprietar de apartament în 2019, ești conștient că valoarea, cât și confortul, se află în felul în care spațiul utilizabil permite locatarului să se simtă „acasă”. Indiferent că plănuiești să locuiești, să-l dai spre închiriere sau chiar să-l vinzi, un prim factor de care ține oricine cont într-o Românie tot mai competitivă, este însuși aspectul interior.

Evident, într-o astfel de situație, cea mai corectă și de nădejde variantă este renovarea. Multe persoane care și-au îndeplinit visul de a-și achiziționa un apartament, au avut o ușoară dezamăgire prin faptul că au fost nevoiți să investească bani și timp în ceea ce nu le-au împlinit așteptările. Într-un astfel de impas se pot afla ambele părți, cumpărător, vânzător sau pur și simplu cineva care vrea să-i dea o nouă viață locuinței sale, toată lumea are nevoie la un moment dat de o reîmprospătare. 

Dar totuși, care sunt aspectele pe care oamenii le consideră ca fiind cele mai necesare pentru o amenajare interioară a unui apartament? 

1. Mobilierul 

Înainte de toate, oamenii urmăresc să-și înfrumusețeze apartamentul prin alegerea mobilierului. Este ca și cum ai întreba 100 de români ce le trece prin cap atunci când se gândesc să-și amenajeze apartamentul, evident că este vorba despre mobilier. Cu toate acestea, mobilierul reprezintă și cea mai scumpă partea a achizițiilor, doar adu-ți aminte ce prețuri avea articolele moderne și în vogă ultima dată când ai intrat într-un magazin de profil. 

Mai mult decât atât, Cum știi ce trebuie să iei? Cât, cum să le așezi pe toate împreună? Spre ce stil să te orientezi? Acestea sunt doar câteva din problemele cu care se confruntă oamenii cu dorință de schimbare. Aici, poți privi lucrurile și din altă perspectivă, nu contează la fel de mult banii pe care îi investești, cât însăși produsele unde ajunge. Astfel, în această privință românii sunt interesați de: 

  • Fotolii
  • Rafturi
  • Sertare

Iar în ceea ce privește camerele pentru care oamenii sunt interesați cel mai mult de mobilier sunt:

  • Bucătărie 
  • Dormitor 
  • Cameră de zi

2. Meșter

Ei bine, înafară de timp, mobilă, bani și dispoziție, oamenii mai caută și o mână de lucru pricepută. O mână de lucru în care să-și lase încrederea că proiectul, materialele, cât și timpul, depinde de un specialist ce știe să execute o lucrare exemplar și în parametrii. Un meșter bun este un alt exemplu de detaliu fundamental pe care deseori tindem să-l trecem cu vederea sau pe care îl tratăm superficial.

Adevărul este că meșterii sunt o comoditate în ziua de astăzi, serviciul lor fiind greu de căutat, dificil de acceptat și chiar o oroare, atunci când trebuie să găsești pe cineva competent. Relațiile, cunoștințele sau sumele de bani sunt doar o modalitate de a-ți ușura căutarea, dar un meșter capabil de execuții curate și optime, care să satisfacă cerințe de 2019+… fac din această necesitate o adevărată joacă de noroc. 

3. Spațiu!

Hilar cât de simplu, pe atât de greu de obținut. Spațiul a devenit și în România una dintre marile probleme a cărei rezolvare de cele mai multe ori sunt prețurile cu care în mod sigur v-ați obișnuit. Orașele mari, puternice din punct de vedere al populației apte de muncă și autosusținere, fac ca spațiul să fie cu mult mai mic decât cel de prin recensământul din 2011. De exemplu, dacă în București avem ~2 milioane de locuitori, cifra reală ar putea fi mai mare decât atât, la fel și în alte orașe precum: Cluj, Timișoara, Brașov, Iași etc.

Printre interesele oamenilor atunci când caută să-și amenajeze apartamentul nu mai vezi atât de des „mobilier”, „lumini”, „decorațiuni” nu…  În 2019 românii caută cu să facă din apartamentul cu 2 camere să pară de 3, cum să mai facă încă o cameră pentru copil, cum să mai mărească spațiul într-o debara… și multe altele. Astfel, indiferent de ce fonduri suntem dispuși să alocăm pentru apartamentul nostru, spațiul va fi mereu factorul primordial de care trebuie să ținem cont cu toții.

Nu te întrista, nu totul este pierdut, deoarece mințile luminate sunt conștiente de astfel de probleme ca cele ale unei amenajari de apartamente. Tocmai de aceea, avem serviciul unui designer de interior, care pe lângă faptul că știe ce mobilă să-ți aleagă și cum să o potrivească, are în cercul de influență și meșteri de încredere și competenți. Mai mult decât atât, un inexplicabil simț de optimizare și eficientizare a spațiului pe care nu-l vei mai găsi la nici un prieten locvace.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!