Acasa » Atitudine » Schimbare » Ce rol are nuanţatorul de păr?

Ce rol are nuanţatorul de păr?

Ideea de a-ţi face o schimbare de look a devenit tot mai puternică în mintea ta, dar în acelaşi timp nu ştii ce culoare te avantajează? Nuanţatorul de păr este cel mai bun prieten al tău în acest caz.

Una din cele mai apreciate procedee pentru reîmprospătarea aspectului fizic este vopsirea părului.

Deoarece poate avea un efect major asupra fizionomiei tale, asupra atitudinii și a stări tale, dar și asupra modului în care te percep ceilalți, o schimbare radicală a culorii părului s-ar putea să ți se pară prea riscantă.

Beneficiile nuanţatorului de păr

Nuantatorul de par…

  1. … nu conţine amoniac, o substanţă care favorizează fixarea culorii în fibra capilară, dar care îţi poate afecta scalpul şi părul. Ai scăpat de aceste griji dacă aplici un şampon nuanţator ori o cremă colorantă pentru ca un astfel de produs este mai blând cu podoaba ta capilară. Aceasta îşi va păstra fineţea şi strălucirea chiar dacă vei folosi des un nuanţator de păr.
  2. … poate fi îndepărtat mai uşor din păr dacă nu îţi place culoarea care a ieşit. Având în vedere că nuanţa nu îşi păstrează intensitatea şi că poate rezista (cel mult) până la 12 spălări, ai scapat de acest stres.

      3.   … nu afectează textura părului. Poţi aplica produsul de fiecare dată când observi că nuanţa şi-a pierdut strălucirea pentru că nu degradează părul. În plus, dacă te plictiseşti repede de culoarea părului tău, poţi încerca oricând alta fără să te îngrijorezi că podoaba ta capilară va deveni victima degradării treptate.

      4.  … intensifică nuanţa de păr existentă. Dacă nu vrei să mai foloseşti vopsea de păr o perioadă, poţi apela cu încredere la un nuanţator de păr.

Cum alegi cel mai bun șampon nuanțator

Din fericire, oferta de pe piață este suficient de diversificată pentru a putea găsi un nuanțator potrivit pentru orice tip de păr și orice culoare de păr. De asemenea, prețurile variază destul de mult în funcție de diferite criterii.

Bineînțeles că pe piață găsești variante ieftine, totuși prețul nu ar trebui să fie principalul criteriu după care alegi un produs. Ingredientele, modul de acțiune și precum și culoarea și tipul tău de păr sunt aspecte pe care trebuie să le iei în considerare în alegerea celui mai bun șampon nuanțator.

Pentru a te ajuta să faci alegerea care îți va garanta că te vei bucura de rezultate satisfăcătoare, am pregătit un ghid de cumpărături cu toate aspectele importante și unele detalii peste care nu poți să treci atunci când cumperi un astfel de produs. Mare atenție, unele produse îți pot pune în pericol sănătatea scalpului sau a părului, așadar este important să alegi un produs cu cea mai mare atenție, și să fii bine informată înainte de a face orice achiziție.

Esteto.ro comercializează foarte multe produse profesionale de îngrijire a părului, de la renumite branduri, precum Londa, Wella, Alfaparf sau Kerastase. Informează-te foarte bine în ceea ce priveşte produsele pentru păr şi fă o alegere pertinentă. Produsele de makeup România sunt, de asemenea la mare căutare în magazine online.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!