Acasa » Atitudine » Schimbare » Ce trebuie sa stii despre Macbook Pro 2021?

Ce trebuie sa stii despre Macbook Pro 2021?

Apple a lansat recent noile generatii de Macbook Pro: 16 si 14, diferentele dintre ele fiind date de marimea ecranului, dar si de mici detalii tehnice.

Cele doua modele promit sa continue suprematia seriei Pro a laptopurilor de la Apple, venind cu imbunatatiri foarte atractive fata de modelele anterioare:

  • design nou, fara margini rotunjite si curbate, cu un aspect minimalist si drept;
  • cipuri mai rapide. Cele doua modele renunta la cipurile Intel, optand pentru modelul M1, realizat in regim propriu;
  • mai multe porturi USB-C;
  • eliminarea completa a touch-bar-ului.

De asemenea, cele doua modele se remarca printr-o autotomie uriasa (Pana la 17 ore de redare video pentru modelul de 14 inch si pana la 21 de ore pentru cel de 16 inch), prin viteze uluitoare de citire (pana la 7.4 GB/s) si printr-o ventilatie excelenta, care fac cipul Apple sa functioneze mai bine.

Care sunt principalele specificatii ale modelelor Macbook Pro 2021?

Conform celor de la DABSTORE, specificatiile care merita evidentiate sunt urmatoarele:

Un ecran performant. Ecranul Liquid Retina XDR asigura o rezolutie nativa foarte buna, 1 miliard de culori si o serie de tehnologii de ultima generatie, cum ar fi tehnologia True Tone.

Memorie excelenta. Cele doua modele de laptop vin in doua variante: M1 Pro si M1 Max. Memoria modelului M1 Pro este de 16 Gb, insa poate sa fie suplimentata cu inca 16 GB iar memoria modelului M1 Max este de 32 Gb, putand fi suplimentata cu inca 32.

Baterie Litiu Polimer de 100 W pe ora. Asa cum am amintit, bateria are o autonomie uriasa. Acest lucru se datoreaza tehnologiei Litiu-Polimer, care a evoluat extrem de mult de-a lungul ultimilor ani. Bateria de capacitate generoasa poate sa fie incarcata foarte repede cu adaptorul USB-C;

Tastatura retroiluminata si Touchpad performant, care permite detectarea presiunii cu care se apasa tastele.

Materiale si tehnologii gandite pentru protectia mediului inconjurator. Atat mackbook Pro de 14 inch cat si cel de 16 inch sunt gandite in asa fel incat sa aiba un impact minim asupra mediului inconjurator. Acestea sunt construite cu aluminiu 100% reciclat, cu magneti 100% reciclati, cu cositor reciclat si cu plastic reciclat intr-un procent de cel putin 35%.

De ce merita sa investesti intr-un MacBook Pro 2021?

Laptopurile produse de Apple nu sunt ieftine, insa iti ofera garantia unor produse de foarte buna calitate, incepand de la materialele folosite si terminand cu tehnologiile in care se investeste frecvent. Acestea sunt robuste, raspund cu usurinta chiar si celor mai exigente cerinte ale profesionistilor si au servicii de garantie si post garantie excelente, motiv pentru care sunt alese de milioane de utilizatori din intreaga lume.

Un alt motiv este sistemul de operare care se remarca printr-o excelenta stabilitate, fara a genera bug-uri si erori, adeseori intalnite la laptopurile cu Windows. MacBook-urile nu necesita instalarea unui antivirus, sunt mult mai intuitive si beneficiaza de o multime de aplicatii si programe gandite pentru a spori eficienta.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!