Acasa » Filme » Cel mai bun moment pentru fericire este acum

Cel mai bun moment pentru fericire este acum

Îți amintești momentele de fericire din viața ta? Eu da, multe. Știu că și tu ți le amintești pe-ale tale.

Nu te întreb ce înseamnă fericirea, mai ales în scris, pentru că ai avea timp berechet să fabrici un scenariu imens, gen fericirea e când ai casă,mașină, cont în bancă și ești plecat în vacanță în Caraibe…

Așa că o să-ți spun direct, când am fost eu fericită:

O dată, eram în mașină, pe scaunul din dreapta, la semafor. Am ridicat privirea spre microbuzul din dreapta mea și de acolo am primit un zâmbet care chiar și acum, când mi-l amintesc, mă face fericită.

Altădată, eram în metrou, veneam de la facultate, stăteam jos și în fața mea, în picioare, un domn mânca un corn cu susan. Îmi era și foame și poftă, mirosea atât de bine… Când în cel mai firesc mod a rupt o bucată și mi-a întins-o, am fost cea mai fericită.

Săptămâna trecută un prieten vechi cu care nu am mai vorbit de vreun an, mi-a trimis un mesaj și o poză de acum 20 de ani. Am fost foarte emoționată și atât de fericită!

De curând am aflat că o firmă face angajări. Am recomandat o prietenă care mi s-a părut mie că se potrivește. A fost angajată. Apoi am aflat că i-am făcut un mare bine, pentru că era într-o situație critică și acel salariu i-a fost de mare ajutor. Am fost fericită că am ajutat-o exact la momentul potrivit.

Tu când ai fost fericit?

În 2012, Organizația Națiunilor Unite a decretat că 20 martie este Ziua Mondială a Fericirii. E o zi care merită sărbătorită și savurată, iar noi avem 2 propuneri pentru tine: să urmărești un film simpatic, ușurel, de primăvară și/sau să înveselești ziua celor din jurul tău.

  • Pe scurt, propunerea cu filmul sună cam așa:

Pe 20 martie, de la ora 20:00, ajunge la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4) „Hector în căutarea fericirii” („Hector and the Search for Happiness”), un film semnat de Peter Chelsom, regizorul minunatului “Serendipity”. poți vedea trailerul oficial, iar apoi îți rezervi un loc la film chiar aici.

  • Cum să înveselești ziua cuiva?

Aici posibilitățile sunt infinite: mici cadouri din suflet, îmbrățișări, complimente, o ușă ținută cavalerește, un zâmbet ștrengar oferit unei domnițe, un covrig dat colegului caruia îi auzi simfonia din stomac, un mesaj trimis cuiva drag cu care n-ai mai vorbit demult și orice altceva crezi c-ar ferici pe cei din jur.

Noi îți propunem să creezi niște pancarte cu mesaje pozitive și să le porți cu mândrie în drumul spre muncă sau în pauza de prânz! Cu siguranță o să înveselească ziua tuturor celor cu care te vei intersecta pe drum și în pauză. Dacă îți place ideea o poți adapta/adopta la birou, în organizație, pe stradă sau acasă. Te încurajăm să faci poze cu aceste momente frumoase și fericite și să le postezi pe FB cu eticheta #ZiuaFericirii. Planul este să le strângem pe toate și să facem un soi de portofoliu al fericirii. 🙂

Și dacă ai deja planuri de sărbătorire a Zilei Fericirii și acestea nu includ filmul, ți-am fi profund recunoscători dacă ai share-ui pe Facebook linkul cu eventul, poate-poate e vreun prieten care are un prieten care vrea să vină la film. Și da, am creat și un site special pentru ziua fericirii – www.ziuafericirii.ro.

În concluzie:

Hai să sărbătorim fericirea împreună!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!