Acasa » Motivaţional » Chiar şi un post-it poate face diferenţa!

Chiar şi un post-it poate face diferenţa!

Noua idee a lui Motivonti aduce post-it-urile în viaţa voastră.

De azi înainte oraşul va fi împânzit de mici hârtiuţe galbene ce vă vor aduce zâmbetul pe buze, vă va face să reflectaţi mai mult la viaţă şi totodată vă va da mai multă încredere în propriile forţe.

O mână de oameni se va aduna de acum pentru a pregăti fiţuicile ce vor fi puse prin întreg Bucureştiul. Le vor desena, le vor scrie şi le vor pregăti pentru a le aduce aproape de voi.

Ieri a fost prima întalnire, unde s-au „confecţionat” 100 de post-it-uri. Aşa că începând de azi, 1 noiembrie uitaţi-vă după hârtiuţe galbene prin oraş şi pregătiţi-vă să fiţi încântaţi de citate motivaţionale din cele mai alese, dar şi de o surpriză din partea Editurii Amaltea. Pe spatele bileţelelor veţi putea găsi un cod cu 20% reduce pentru cărţile editurii.

Post-it-uri
Post-it-uri

Cei ce vor vedea post-it-urile prin oraş, le vor putea lua, sau vor putea copia gândurile înscrise şi le vor da mai departe, dar puteţi cumpăra şi cărţi reduse pe la Amaltea.

Dacă eşti unul dintre cei ce a găsit un gând de la motivonti prin Bucureşti, fă-i o poză şi adaug-o pe profilul de Facebook al lui Motivonti.

Tot pe Facebook, dar şi pe Twitter vom anunţa zilnic unde se află puse post-it-urile.

Vă urez spor la căutat!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Diferenta dintre un milionar si un miliardar:
    Un milionar isi vizualizeaza zilnic scopurile cel putin o data pe zi.
    Un miliardar, de cel putin trei ori pe zi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!