Acasa » Dezvoltare personală » Productivitate » Ciclurile creierului – Silva Mind Control

Ciclurile creierului – Silva Mind Control

Cu toţii suntem născuţi având propriul nostru corp fizic şi propria energie. Organul răspunzător pentru conştientizarea şi uitilizarea acestuia este creierul. Încă de la începutul existenţei noastre învăţăm cum să ne folosim cele cinci simţuri: gustul, văzul, mirosul, auzul, pipăitul. Ne folosim creierul pentru a ne controla corpul.

Cât de bine crezi că ţi-ai folosit mintea pentru a-ţi controla corpul? Avem informaţia conform căreia oamenii folosesc cel mult 10% din capacitatea creierului lor. Cei mai mulţi folosesc 3%-4%-5%. În realitate, capacitatea creierului este incomensurabilă, neavând limite precise. Creierul este un organ ce are caracteristici particulare în funcţie de individ.

Există însa, anumite lucruri bine determinate.

Creierul este împărţit în doua emisfere: stângă şi dreaptă. Fiecare dintre acestea are o funcţie foarte bine determinată.

1. Emisfera stângă controleză partea dreaptă a corpului şi totodata este aşa numită „conştiinţa lumii exterioare”: procesează totul într-o manieră logică, analizează, necesită şi lucrează cu detalii, pune întrebări logice, pretinde răspunsuri logice, păstrează totul ordonat şi precis, este literară şi ştiinţifică; este locul unde calculăm, învăţăm şi vorbim limbi străine, îndeplinim sarcini repetitive şi în general păstrează corpul ancorat în lumea fizică.

2. Emisfera dreaptă controlează partea stângă a corpului şi este un fel de “depozit” unde se stochează toate informaţiile, este intuitivă, răspunde la culori, muzică şi este responsabilă de tot ceea ce este creativ. Este imaginativă, atipică, empatică, conceptuală. Este locul conştiinţei interioare – conştiinţa interioară de sine. Emisfera dreaptă este poarta către lumea spirituală. Termenul “lume spirituală” nu face deloc referire la vreun termen religios.

Cele 10 procente pe care le folosesc oamenii din capacitatea creierului lor sunt, de fapt, consecinţa neştiinţei oamenilor de a-şi folosi şi coordona cele două emisfere simultan. Cei pe care oamenii i-au denumit generic “genii” de-a lungul timpului au fost cei care au învăţat sau au ştiut nativ să-şi folosească ambele emisfere.

Lait-motivul acestui blog este dezvoltarea personală şi implicit pozitivismul. Foarte multe din articolele care s-au scris au avut ca îndemn gândirea/gândurile pozitive. Se spune că orice lucru asupra căruia te concentrezi va fi atras în viaţa ta, aşadar, creierul urmează “legea atracţiei”!

Sunt multe zicale sau proverbe care fac referire la asta. “De ce ţi-e frică nu scapi”  – preferatul meu – este un mod fatalist de a te atenţiona că trebuie să-ţi reconsideri atitudinea.

Creierul emite în permanenţă nişte frecvenţe, numite “unde cerebrale” pe care oamenii de ştiinţă au reuşit să le monitorizeze cu ajutorul unei invenţii numite encefalograf. Scala undelor cerebrale este împarţită în patru, în concordanţă cu rata frecvenţei lor, măsurate în cicluri/secundă. Există mai multe cicluri cerebrale, după cum veţi afla în continuare.

  • 1. În starea de trezire, creierul funcţionează în ciclul BETA, care este undeva între 14 şi 21 cicluri/sec (cps). Când eşti în BETA, funcţionezi în starea de conştienţă externă, deci este folosită emisfera stângă cel mai mult. În BETA, totul depinde de timp şi spaţiu şi de folosirea celor cinci simţuri. Unii oameni sunt blocaţi pe ciclul BETA şi de aceea au dereglări de somn, de exemplu.
  • 2. În momentul în care corpul şi mintea încep să se relaxeze omul intră în ciclul  ALFA, care este cuprins între 7 şi 14 cicluri/sec. Este “lumea” în care nu există limite de spaţiu şi timp. Lumea mentală, unde funcţionează conştiinţa internă. Ciclul APLHA este locul inteligenţei umane. Inteligenţa umană este ceea ce oamenii religioşi numesc sufletul sau spiritul. Aici intervine un alt element cunoscut ca “al şaselea simţ”. Oamenii de ştiinţă l-au numit ESP: INTUIŢIE, VIZUALIZARE LA DISTANŢĂ SAU CLARVIZIUNE
  • 3. Atunci când se intră profund în ALFA, de fapt se trece într-un ciclu superior al creierului: THETA. Acesta funcţionează de la 4 la 7 cicluri/sec. În THETA au loc niveluri profunde ale concentraţiei şi meditaţiei, într-o stare pasivă în care acţionezi ca receptor pentru orice emisie venită către tine sau observi întâmplandu-se diverse acţiuni mentale, în concordanţă cu sarcinile emise către acest nivel al conştiinţei, în mod intenţionat sau nu.
  • 4. Există însă dimensiuni şi mai adanci şi frecvenţe şi mai scăzute ale creierului dincolo de frecvenţa Theta, şi anume DELTA, care funcţionează de la 0,5 până la 4 cps (cicluri/sec). DELTA este conexiunea cu inteligenţa superioară, calea de a căpăta îndrumarea dimensiunilor spirituale!

În 1966, Jose Silva a studiat timp de 22 de ani pentru a găsi o cale care poate fi învăţată de toţi pentru a putea rămâne în nivelul Alpha. El a descoperit şi perfecţionat un program special şi foarte efectiv de antrenare mentală numit Silva Mind Control, pe care el şi asociaţii săi l-au transmis şi predat în lumea întreagă cu mare succes. Milioane de oameni au avut privilegiul de a descoperi propriul potenţial accesând nivelurile Alpha şi Theta în stare conştientă.

Dintre toate lucrurile care pot fi realizate folosind Sistemul Silva Ultramind, menţionăm doar câteva:

Îţi poţi îmbunătăţi sănătatea şi să rămâi sănătos. Îţi poţi îmbunătăţi relaţiile. Îţi poţi perfecţiona afacerea. Îţi poţi descoperi ţelul în viaţă şi să începi să-l trăieşti. Poţi învaţa să-ţi asculţi intuiţia şi să iei decizii mai bune. Poţi atrage tot ceea ce vrei în viaţă. Poţi influenţa oamenii, de la distanţă cu bune intenţii. Poţi primi îndrumare de la inteligenţe superioare. Poţi emite  „vibraţii benefice” către orice persoană (cu care intrii în contact). Poţi detecta informaţii ascunse. Îţi poţi găsi pacea interioară. Poţi debloca puteri mentale incredibile şi să le foloseşti efectiv. Poţi funcţiona în Alpha şi Theta când doreşti. Poţi găsi soluţii din dimensiunea spiritual. Poti rezolva probleme în timp ce dormi. Poţi folosi proiecţii mentale pentru a corecta problem. Poţi restabili echilibrul a ceea ce s-a dezechilibrat. Poţi fi tu însuţi, cel adevărat, din ce în ce mai bun.

Pentru mai multe detalii: http://www.silvaultramind.ro/ebook.php

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. Suna interesant, dar m-a dezamagit site-ul. Pare facut in frontpage. Trebuie sa mai lucreze la chestia asta daca vor sa fie luati in serios

  2. Nu contează cum arată site-ul, conţinul e cel mai important, şi întradevăr este foarte interesant, totuşi oare a ajuns cineva să îşi controleze măcar 15% din creer, cred că ar putea să se ridice în aer cu puterile proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!