Acasa » Auto » Colaborarea cu un centru daune Grawe profesionist – solutionare in 8 pasi siguri

Colaborarea cu un centru daune Grawe profesionist – solutionare in 8 pasi siguri

centru daune Grawe

Stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a solutiona o dauna auto? Totul incepe cu avizarea si constatarea daunei, implicit cu documentul cunoscut sub numele de constatare amiabila. Apoi, conform multor soferi, incep dificultatile – legate de punerea la punct a dosarului de daune, de aprobarea acestuia, de comunicarea cu asiguratorul si multe alte probleme.

Orice problema poate duce la respingerea dosarului tau de dauna. Acest lucru, dupa cum bine stii, inseamna ca va trebui sa platesti reparatia din propriul buzunar.

Totusi, daca alegi un centru daune Grawe, poti avea parte de solutionare a daunei in opt pasi simpli. Cea mai buna veste este faptul ca de multi dintre acesti pasti se ocupa insusi centrul de dauna – pe scurt, mult mai putin stres pentru tine!

Apelezi cu incredere centrul de daune!

Dupa producerea daunei auto si completarea constatarii amiabile, trebuie sa anunti centrul de daune partener. Daca esti asigurat Grawe, atunci trebuie sa cauti un centru daune Grawe, evident – acesta trebuie sa fie partener autorizat ala asiguratorului tau, in caz contrar este posibil sa nu beneficiezi de despagubiri sau decontare directa cu asiguratorul respectiv, de exemplu.

Programezi constatarea alaturi de centrul de daune

Alaturi de specialistii centrului de daune vei programa constatarea acesteia, anume vei aduna si apoi trimite toate informatiile necesare catre asiguratorul tau. Pentru asigurator sunt esentiale mai multe etape – avizarea daunei (notificarea asiguratorului privind producerea daunei cat mai curand cu putinta), constatarea daunei (informarea oficiala a asiguratorului si oferirea detaliilor esentiale, de regula in termen de 3 zile de la producerea daunei) si intocmirea dosarului de dauna.

Intocmesti dosarul de dauna alaturi de centru

Cu ajutorul unui centru daune Grawe autorizat, dosarul de dauna este ca si intocmit! Tot ce trebuie sa faci este sa oferi centrului toate informatiile si documentele necesare, iar acesta va pune dosarul la punct – corect si complet!

Obtinerea aprobarii dosarului!

Centrul de daune va comunica in permanenta cu asiguratorul tau pentru a obtine aprobarea acestuia, implicit pentru a confirma faptul ca masina ta poate fi reparata de catre un service partener. Aceasta este o etapa de asteptare – dar cu nivel de stres mult mai scazut atunci cand colaborezi cu un centru daune Grawe.

Masina ta este reparata intr-un service partener

Colaborarea cu un centru daune specializat iti ofera acces la o retea de service-uri auto partenere. Pe scurt, beneficiezi de reparatii de calitate superioara si bazate doar pe piese de schimb originale sau in conformitate cu necesitatile masinii tale.

Iti continui viata cu o masina de schimb

Un alt motiv pentru care soferii aleg sa colaboreze cu un centru daune Grawe renumit este faptul ca primesc o masina la schimb pe durata reparatiilor. Viata ta nu trebuie sa se opreasca cat astepti ca masina ta sa fie reparata, mai ales dupa ce dosarul de dauna a fost evaluat si aprobat.

Ridici masina dupa reparatie – simplu si usor

Un pas de care trebuie sa te ocupi personal in colaborarea cu un centru daune Grawe este ridicarea masinii din service-ul auto. Masina va fi reparata complet si poate fi folosita imediat, desigur. Orice probleme ulterioarea vor fi raportate centrului de daune pentru solutionare.

centru daune Grawe

Centrul realizeaza decontarea directa cu asiguratorul

Nu ai de-a face cu niciun aspect financiar. Din momentul in care dosarul tau de dauna este aprobat, reparatia masinii este ca si platita. Dupa finalizarea reparatiilor, un centru daune Grawe raporteaza asiguratorului cheltuielile (factura), realizandu-se astfel decontarea directa cu asiguratorul.

Vrei sa elimini si tu stresul din timpul procesului de solutionare a unei daune auto? Colaboreaza cu expertii BirouConstatariDaune.ro – nu lasa o simpla dauna auto sa-ti intrerupa viata!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!