Acasa » Evenimente » Conferinţa despre Fericire

Conferinţa despre Fericire

Vino pe 5 şi 6 octombrie la prima Conferinţă despre Fericire din Sud-Estul Europei, organizată la Universitatea Româno-Americană, Bucureşti! Cu 4 speakeri internaţionali şi o persoană publică ce urmează a fi anunţată, această Conferinţă doreşte să prezinte unele dintre cele mai recente descoperiri în materie de studiu al fericirii.

Printre vorbitori se numără consultanţi ai Guvernului Britanic sau ONU

Nu cred că există om care să nu îşi dorească să fie cu adevărat fericit cel puţin o dată-n viaţă, să simtă din plin emoţia acestui sentiment, să fie în al 9lea cer! Alături de nişte oameni extraordinari, experţi care au schimbat şi îmbogăţit vieţile a milioane de oameni, vom explora fericirea dincolo de concept! O vom analiza, demitiza, şi practica!

De ce să participi?

  1. Vei afla cele mai recente descoperiri în studiul fericirii, de la psihologi, activişti şi chiar economişti.
  2. Vei avea ocazia să experimentezi şi să practici în timpul atelierelor de lucru, ce acoperă peste 70% din timpul total al conferinţei.
  3. Vei sta de vorbă cu oameni cheie, la nivel mondial, în domeniul stării de bine.
  4. Vei cunoaşte oameni ca tine, pasionaţi de propria dezvoltare şi educaţie!
  5. Vei face parte din familia ce va constitui prima Conferinţă despre Fericire din România aşa că lasă-te inspirat!

 

Biletele le poţi cumpăra de aici şi beneficiezi de o reducere de 50% în early bird şi 30% după. Locurile sunt limitate, aşa că grăbeşte-te!

Pentru mai multe detalii accesează http://www.ipf.ro/stiri/La-Bucuresti-va-avea-loc-prima-Conferinta-despre-Fericire-din-Estul-Europei!.

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.