Conferinţa despre Fericire

Vino pe 5 şi 6 octombrie la prima Conferinţă despre Fericire din Sud-Estul Europei, organizată la Universitatea Româno-Americană, Bucureşti! Cu 4 speakeri internaţionali şi o persoană publică ce urmează a fi anunţată, această Conferinţă doreşte să prezinte unele dintre cele mai recente descoperiri în materie de studiu al fericirii.

Printre vorbitori se numără consultanţi ai Guvernului Britanic sau ONU

Nu cred că există om care să nu îşi dorească să fie cu adevărat fericit cel puţin o dată-n viaţă, să simtă din plin emoţia acestui sentiment, să fie în al 9lea cer! Alături de nişte oameni extraordinari, experţi care au schimbat şi îmbogăţit vieţile a milioane de oameni, vom explora fericirea dincolo de concept! O vom analiza, demitiza, şi practica!

De ce să participi?

  1. Vei afla cele mai recente descoperiri în studiul fericirii, de la psihologi, activişti şi chiar economişti.
  2. Vei avea ocazia să experimentezi şi să practici în timpul atelierelor de lucru, ce acoperă peste 70% din timpul total al conferinţei.
  3. Vei sta de vorbă cu oameni cheie, la nivel mondial, în domeniul stării de bine.
  4. Vei cunoaşte oameni ca tine, pasionaţi de propria dezvoltare şi educaţie!
  5. Vei face parte din familia ce va constitui prima Conferinţă despre Fericire din România aşa că lasă-te inspirat!

 

Biletele le poţi cumpăra de aici şi beneficiezi de o reducere de 50% în early bird şi 30% după. Locurile sunt limitate, aşa că grăbeşte-te!

Pentru mai multe detalii accesează http://www.ipf.ro/stiri/La-Bucuresti-va-avea-loc-prima-Conferinta-despre-Fericire-din-Estul-Europei!.

Bianca
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: