Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Cum putem schimba trecutul

Cum putem schimba trecutul

V-aţi dorit vreodată să vă întoarceţi înapoi în timp şi să schimbaţi situaţii pe care le regretaţi? Poate v-aţi certat cu cineva şi aţi făcut sau aţi spus anumite lucruri de care v-a părut rău mai târziu. Eu m-am gândit la asta de multe ori, pentru că aveam resentimente faţă de acele întâmplări, mi-ar fi plăcut să mă urc în maşina timpului şi să-mi schimb acţiunile de atunci.

Uneori păstrăm în noi regrete faţă de persoane din trecutul nostru, emoţii ce ne împiedică să ne amintim şi de părţile bune, de momentele cu adevărat frumoase petrecute împreună. Este ca şi cum am şterge majoritatea părţilor bune, şi asta doar datorită faptului că ultima amintire nu este aşa de plăcută.

Dar oare putem schimba trecutul? Putem schimba modul în care ni-l amintim, pentru că trecutul există doar în memoria noastră. Şi doar noi putem alege cum ne aducem aminte – ce emoţii asociem cu acele experienţe. Aflaţi mai multe despre asta în filmuleţul de mai jos, şi despre cum am găsit în clasicul film „Casablanca” inspiraţia pentru a ierta trecutul.

Această înregistrare reprezintă un discurs pe care l-am ţinut în cadrul Public Speaking Support Group, un grup creat cu scopul de a ne ajuta să practicăm vorbitul în public într-un mediu relaxat, amical, unde putem experimenta fără a fi judecaţi. Vă invit să participaţi şi voi gratuit – să faceţi parte din public sau să ţineţi un discurs pe orice temă aleasă de voi.

Cine a scris acest articol?

Dragoş Stoian
Dragoş Stoian
Acest articol este un „guest post”. Uneori invităm oameni cu experienţă să scrie articole special pentru cititorii noştri. Acest articol este scris de Dragoş Stoian.

Dragoş Stoian este trainer şi co-organizator al grupului de suport Public Speaking Support Group din Bucureşti. Ţine un workshop de dezvoltare personală despre încrederea în sine împreună cu Alina Buzatu – trainer şi life Coach. Debutul cu acest workshop a avut loc la Empower Live.

Pe Dragoş îl mai găseşti pe blogul său personal la adresa DragosStoian.ro sau pe Facebook aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!