Acasa » Evenimente » Cum reușesc British Airways și XEROX să fie profitabile?

Cum reușesc British Airways și XEROX să fie profitabile?

Cum anume reușesc British Airways și XEROX să fie profitabile?

Află în septembrie, la București, de la Geshe Michael Roach, călugarul milionar!

Geshe Michael Roach, autorul cărților ”Șlefuitorul de diamante” și ”Management Karmic” (traduse în limba română) a impresionat o lume întreagă cu povestea sa. Fără nici o pregătire în managementul afacerilor și doar pe baza învățăturilor acumulate timp de 25 ani într-o mănăstire budhistă, a reușit să crească o companie de la 0 la 250 milioane de dolari anual. Ulterior compania a fost achiziționată de miliardarul Warren Buffet iar Geshe Michael Roach a creat The Diamond Cutter Institute prin care ajută antreprenori, manageri, lideri și oameni de afaceri din întreaga lume să planteze ”semințe” bune și să devină prosperi.

 “Dacă un sistem este adevărat, atunci ar trebui sa fie simplu și plăcut de pus în practică”, spune Geshe Michael Roach. Vorbe perfect valabil pentru Diamond Cutter, un sistem alcătuit din patru pași,bazat pe comuniune, compasiune, ajutorare, comunicare, parteneriat,. Primul pas este stabilirea obiectivului. Al doilea, este crearea unui plan și găsirea unei persoane pe care să o ajuți să își îndeplinească obiectivul. Căci, ”ajută-i pe ceilalți să obțină rezultatele pe care le doresc pentru a obține rezultatele dorite de tine” este unul din principiile de bază al filosofiei Diamond Cutter. Cel de-al treilea  pas este să îți pui planul în acțiune. Cel de-al patrulea pas poartă numele de meditația cafelei și constă a-ți aloca câteva minute înainte de culcare pentru a trece în revistă faptele bune pe care le-ai făcut pe parcursul zilei.  Printre  marile companii ale lumii care au implementat cu succes sistemul Diamond Cutter se numără British Airways, XEROX, Goldman Sachs.

Geshe Michael Roach va fi prezent la București între 29 – 30 septembrie 2015 pentru a susține trainingul de business intensiv ”12 pași karmici pentru a obține succes garantat în afaceri și în viață”. Pe parcursul a două zile, participanții se vor familiariza cu tehnicile și principiile Diamond Cutter care le vor permite să echilibreze activitatea profesională cu viața personală, să se bucure de o viață împlinită în care sănătatea, cariera, relațiile de familie și de prietenie, starea de bine, situația financiară se află la cote maxime. Evenimentul li se adresează oamenilor de afaceri și investitorilor, directorilor de vânzări, managerilor, profesioniștilor din orice domeniu care vor să exceleze în carieră.

Înscrierile se pot face pe site-ul aici iar cei care achită taxa de participare până la sfârșitul lunii august, beneficiază de discount.

Despre Geshe Michael Roach:

Cofondator al companiei Andin International cu o cifră de afaceri anuală de peste 250 milione de dolari, care a fost cumpărată în 2009 de multimilionarul Warrent Buffet.

Consultant de business la nivel global pentru companii precum: Goldman Sachs, British Airways, Xerox, Guvernul Braziliei, alte organizații și instituții de stat și private.

Autor al mai multor bestseller-uri printre care ”Șlefuitorul de diamante” și ”Management Karmic”.

Primul occidental care a devenit călugăr budist în ultimii 600 de ani după ce a studiat învățăturile antice budiste  timp de 25 de ani în cadrul unei mânăstiri din Tibet, obținând titlul de Geshe.

Fondator și președinte al INSTITUTULUI DIAMOND CUTTER (DCI –www.diamondcutterinstitute.com)- organizație internațională, prezentă în 26 de țări, prin care învață oameni din întreaga lume cum să reușească în afaceri și în viața personală.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!