Acasa » Cărţi » „Cum să fim fericiţi în cuplu. Între fidelitate şi infidelitate” – Dr. Gerard Leleu

„Cum să fim fericiţi în cuplu. Între fidelitate şi infidelitate” – Dr. Gerard Leleu

O carte care vorbeşte despre fidelitate şi infidelitate, despre problemele cuplului modern şi despre „criza” ce apare în fiecare relaţie, aţi putea crede că nu este chiar pentru oricine. Vă înşelaţi! Din contră, este o carte pe înţelesul tuturor, cu explicaţii şi exemple, scrisă de un medic, terapeut de cuplu, dar şi autor de succes, cu titluri publicate şi la noi: „” sau „”.

Nu este o simplă carte de dezvoltare personală, dar nici una despre NLP în relaţia de cuplu, cu termeni de neînţeles şi exerciţii complexe. Cartea nu te mângâie pe creştet şi îţi spune că nu meritai să fii înşelat, ci îţi explică cele mai importante cauze ale infidelităţii şi modalităţile prin care poţi restabili dialogul cu persoană iubită.

Câte relaţii eşuate ai avut până acum? Fii sincer!

De câte ori ai fost înşelat? De câte ori ai fost infidel? Dar mai ales, de câte ori ţi s-a întâmplat ca într-o zi să te afli într-o stare de adoraţie completă, iar a doua zi să nu mai poţi de durere aflând de infidelitatea partenerului?

Autorul ne învaţă cum să diminuăm suferinţa, să înţelegem cauzele crizei şi cum să reinventăm fidelitatea, iertându-ne iubiţii.

Cartea este împărţită în zece capitole ce tratează bazele fidelităţii, modalităţile de infidelitate, dar şi cauzele şi consecinţele infidelităţii. În cea de-a doua parte a cărţii aflăm cum să facem faţă infidelităţii şi cum putem depăşi infidelitatea.

Deşi eu prezint aici doar două idei dintre cele poate peste 50 discutate, recomand cartea tuturor celor interesaţi să îşi îmbunătăţească relaţiile. Nu aşteptaţi să ajungeţi în postura celui înşelat sau infidel pentru a citi astfel de materiale. Cu toţii vrem să fim fericiţi în cuplu, iar pentru aceasta este important să reacţionăm întotdeauna adecvat, să ştim să ne controlăm reacţiile, să nu exagerăm şi să înţelegem cu adevărat cele întâmplate.

Cartea nu garantează soluţia problemelor de cuplu, dar oferă resurse necesare pentru că tu să le puteţi rezolva!

Şi nu uita, pentru a fi fidel celuilalt, trebuie mai întâi să fii fidel propriei tale persoane. Observă care sunt defectele şi calităţile tale, aspiraţiile şi nevoile, iar apoi iubeşte-te şi acceptă-te!

Cartea poate fi .

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!