Acasa » Dezvoltare personală » Cuplu » Cum să o impresionezi cu un cadou potrivit

Cum să o impresionezi cu un cadou potrivit

Ești într-o relație de câteva luni, poate ani, poate și mai mult… o relație de căsătorie de câțiva ani. Cu cât trece timpul, cu atât avem mai multe aniversări în cuplu. Fie zilele de naștere ale partenerilor, fie o zi onomastică, evenimente speciale, fie aniversarea relației, vine și aniversarea căsătoriei… cadouri, cadouri și alte cadouri.

Știm cu toții că o relație de lungă durată vine la pachet și cu câteva întrebări ”chinuitoare” în ceea ce privește cadoul de anul acesta. Întotdeauna, sărmanii bărbați, se gândesc cu câteva zile înainte (în cazul fericit 🙂 ) sau ore la cadoul potrivit. Doresc să ne impresioneze și anul acesta cu un cadou superb. Un cadou de care să ne aducem aminte de el și peste ani, să nu-l uităm în sertarul dulapului și doar când dăm de el întâmplător, să zâmbim și… doar atât.

Să fim sincere, noi femeile, ne asteptăm ca barbatul de alături să ne surprindă, ridicăm ștafeta asteptărilor la maxim. Apoi ne și întrebăm: ”nu ți-a dat prin cap” că asta nu-mi place? Cadoul acesta este prea modest! Dar de ce asa scump? Păi nu te-ai gândit și tu un pic la ce-mi place? Nu mă cunoști! Vai, dar nu-mi va fi de folos! (desigur în gândul nostru spunem) Și câte și mai câte replici fie spune, fie doar gândite. Sărmanii barbați. 🙂

Când de fapt nu comunicăm cu ei direct ce ne dorim, să arătăm ce pasiuni avem, ce ne face cu ochiul, să verbalizăm dorințele, la urma urmei.

Dar ce te faci cu o femeie șefă care are și pretenții maxime de la orice o înconjoară, în sensul bun. Aplicând aceeași tehnică de ascultare, poți găsi chiar și cadouri pentru șefi femei dacă esti atent și la micile detalii. Fie la ce se află pe biroul ei, fie la aspectul exterior, fie la valorile ei, fie la micile detalii pe care s-ar putea sa le fi zic, cândva. 🙂

Știu că poate vă gândiți: nu va mai fi o surpriză… Așa este. Dar mai bine să nu vă surprindă un minut cadoul pe care deja îl aveați în minte, va plăcea, decât un cadou care să vă lase fără replica. Și nu replică de fericire și entuziasm, ci de… ohhh și anul acesta ceva nefolositor… Personal prefer să-i spun clar persoanei de lângă mine ce cadou vreau. Să-i las câteva indicii, mai multe exemple de ce mi-aș dori. Și da, voi fi surpinsă în cazul în care mi-ar dărui, spre exemplu, ceva de care am menționat în trecut, o idee aruncată ca și dorință/cadou posibil.

cadou

Spre exemplu vedem în vitrina unui magazin o trusă de manichiură mai specială. Fiind specială trusa, cred ca mi se citește pe față entuziasmul. Dacă mi-o doresc ca și un viitor cadou, pot doar arunca niste complimente acestei truse. 🙂 Știți voi, fetelor, puterea noastră de a face o reclama potrivită. Dacă bărbatul va fi atent la noi și la reacția noastră, se va prinde pe moment că ne dorim ca și cadou această trusă de manichiura. Mai ales ca, cel mai probabil, urmează vreo ocazie mai specială.

Atenția la detalii din partea unui bărbat se întâmplă în primii ani de relație, ca sa fim sincere. Bărbatul este atent și doreste să ne surpindă cu orice instrument are la dispoziție. Cu cat trec anii, începem să ne cunoaștem reciproc. Devine din ce în mai greu când se apropie vreo aniversare și ești nevoit să cauti cadouri pentru soție. Te gândești cum ai putea să o mai suprinzi și după atăția ani de relație…

Păi, ar fi simplu dacă am fi atenți de fiecare dată la ceea ce vrem să transmitem și cum comunicăm. Căutatul de cadouri pentru femei nu ar trebui să fie un chin. Te gândești la indiciile din trecut, ceva care i-a facut cu ochiul. Și dacă chiar dorești să o impresionezi, adaugi și un bonus. Exact ca o vânzare în marketing. Livrezi ce ai promis și mai dai și un bonus. Știu sună, ciudat, dar și într-o relatie există permanent o vânzare și o cumpărare, dacă nu, vine concurența și ti-o ia. 🙂

Așa că, hai să ne impresionăm reciproc prin a fi atenți și a asculta cu adevărat partenerul și a fi într-o relație cu adevărat, nu doar fizic.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!