• Home
  • Cuplu

Cum să te bucuri de o viață intimă împlinitoare alături de partenera ta. Lucruri importante pe care trebuie să le știi

viață intimă împlinitoare

Beneficiile sexului se extind dincolo de dormitorul conjugal. Studiile au descoperit că intimitatea poate îmbunătăți sănătatea inimii și poate stimula imunitatea. În plus, distracția regulată cu partenerul creează o conexiune intimă crucială pentru o relație sănătoasă. Majoritatea psihologilor sunt de părere că dorința sexuală este un barometru al sănătății generale, atât la nivel fizic, cât și psihic. Așadar, cum poți sparge barierele din dormitor, ca să-i oferi iubitei tale tot ce își dorește? Citește mai departe pentru a afla de ce au nevoie femeile pentru a se simți împlinite sexual.

  1. Dezvoltă-ți capacitatea de a te concentra și de a elimina zgomotul gândurilor

Viața este stresantă și prea puține persoane se pot lăuda cu un confort psihic perfect. Este normal să fii distras și mintea să-ți zburde în mai multe direcții. Cu toate acestea, când vine vorba de viața sexuală, stresul zilnic poate descuraja intens această parte importantă din viața ta. Știința consideră că mindfulness este o practică care reduce semnificativ stresul și ameliorează anxietatea și depresia. De asemenea, dacă te gândești în continuare la lista de lucruri de făcut mâine și mai puțin la ceea ce se întâmplă în dormitor, fanteziile te pot ajuta să te concentrezi. De altfel, fantezia este o modalitate foarte puternică de a-ți opri creierul anxios, iar dacă ai la îndemână servetele umede pentru potenta, folosește-le pentru a beneficia de erecții ferme și îndelungate. Aceste șervețele sunt recunoscute pentru calitățile lor de a lupta împotriva ejaculării precoce, promovează funcțiile sexuale și sprijină potența.

  1. Comunicarea și încrederea sunt atributele unei relații frumoase

Majoritatea consideră că femeile sunt singurele responsabile pentru comunicare într-o relație, ceea ce este complet fals. Ambii parteneri trebuie să muncească în aceeași măsură la confortul emoțional al relației. De cele mai multe ori, acesta este direct proporțional cu intensitatea comunicării celor doi. Dacă ești o personalitate extrovertită, iar partenera ta este introvertită și reușește mai greu să-și dezvăluie trăirile, faceți un pact: încercați zilnic să vă  comunicați nevoile personale, problemele care vă apasă la serviciu sau în viața de cuplu, totul fără reproșuri, tensiune sau voce ridicată. Încrederea este esențială în doi, iar sentimentul de validare este perfect uman. Discută cu sinceritate lucrurile care te deranjează și vei vedea că lucrurile vor lua o turnură plăcută în toate aspectele relației voastre.

  1. Tu știi ce îți place în dormitor? Dar preferințele iubitei tale?

Pentru a te distra în pat, trebuie să știi ce îți place. Comunică cu partenera fanteziile tale și lucrurile care te intrigă sexual și le-ai dori experimentate. În același timp, întreabă-te dacă tu știi ce îi place ei sau dacă mai ai de lucru la acest capitol. Femeilor le poate fi incomod (mai ales la începutul relației) să împărtășească anumite idei și dorințe, dar tu îi poți înlesni misiunea aceasta. Consimțământul este absolut esențial, iar dacă tu îți dorești ceva anume, iar iubita ta nu este dispusă să facă acel lucru, va trebui să îi respecți decizia. Ține cont că respectul este măsura esențială nu doar în pat, dar și în afara lui, pentru ca o relație să fie puternică și sigură.

În concluzie, pentru a fi bine din punct de vedere sexual, trebuie să fii bine emoțional, iar acest lucru nu ține cont de gen. Pentru o relație sexuală fructuoasă și sănătoasă, cunoaște ce-ți place ție și apoi fă-o fericită pe femeia de lângă tine.

Sursă foto: Unsplash.com 

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: