Acasa » Atitudine » Cum să te lași de fumat? (video 2 minute)

Cum să te lași de fumat? (video 2 minute)

Totul începe cu conștientizarea. Nu e vorba de rețete magice sau plasturi cu nicotină sau alte soluții ciudate – deși toate acestea pot forma niște scuze interesante…

Deci, cum să te lași de fumat? E simplu: conștientizează că tu ești tu și dependența ta pentru fumat este altcineva. Cineva cu care nu vrei să mai „lucrezi” și pe care nu vrei să-l mai lași să te manipuleze.

În videoul de aici Alex explică foarte simplu, în sub două minute, cum s-a lăsat el după mai mulți ani de lăsat și reapucat. Succes!

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

3 răspunsuri

  1. De apreciat initiativa lui Alex, insa trebuie sa stie ca, in ceea ce priveste fumatul, exista mai multe tipuri de dependente. Fumatorii sunt dependenti de nicotina, gest, au anumite tabieturi cu care asociaza fumatul s.a.m.d.

    La fiecare este diferit, nu exista neaparat o anume motivatie pe care trebuie sa ti-o spui si gata ai renuntat la fumat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.