Acasa » Dezvoltare personală » Fericire » Despre întâlnirea cu Adela Popescu

Despre întâlnirea cu Adela Popescu

Astăzi a fost ziua aceea când mama (adică eu) iese din hibernare. 🙂

Câteva săptămâni în urmă am participat la o licitație în cadrul unui grup de mămici de pe Facebook – ”La primul bebe”.

Probabil ai auzit și tu de campania Magic Home prin care se dorește să se construiască un refugiu pentru părinții copiilor cu afecțiuni grave.

Și ONG-ul ”La primul bebe” s-a implicat destul de activ împreună cu mămicile care fac parte din grup și au organizat o licitație de servicii și/sau bunuri, banii strânși au fost direcționați către Magic Home.

La un moment dat, Adela Popescu a scris că propune spre licitație 15 bilete de intrare, pentru 15 mămici și puii lor, la KiddoPlayAcademy, mall Băneasa.

Am zis…  – Gata! Sar pe licitație și așa de bine am atacat licitația că am ieșit cu suma cea mai mare din cele 15 mămici. 🙂

Ce mai conta, oricum la final l-am anunțat pe Paul:

– Dragul meu, știi, vroiai tu să donezi niște banuți acolo?!  Mii poti dona mie – să-i donez în grupul de mămici, nu de alta dar deja s-au închis licitațiile și cam e musai deja de dat banii… 🙂

Așa că, iată-mă ieșind din hibernare și aruncându-mă într-un autobuz cu destinația Mall Băneasa.

Astăzi a fost ziua aia în care:

îți pui placa în păr (oricum ai părul drept, dar na, de ce mai stă și ea în cui fără vreo utilizare);

te machiezi chiar și… ochii (eu aia care habar nu am cum e să dai două linii cu creionul și fardurile :));

te dai cu ruj roșu (mamăăă da de unde-l am? cred că e și expirat… ce mai contează? mă duc până în Băneasa, acolo fițe și figuri… nu va ști nimeni că am ruj expirat…:) )

îți iei cizme cu toc (nuuu, sunt comode, nu din alea cu care mă duceam prin Bamboo… acum am de tras un cărucior, totusi, îmi respect picioarele 🙂 )

îți pui rochița sexy din material gros și colanți 200 den 🙂  (nu râdeți, mai vreau vreun copil… voi mai răci și după mă voi plânge în Mall Baneasa că din cauza la fusta scurtă și rujul expirat nu are Carina frățior… )

– și desigur, buna dispoziție, cum altfel, totuși după un secol îți permiți și tu să stai cu părul drept, fără vreo coadă de măgăruș și să zâmbești la băbuțele din autobuz.

Revenind la întâlnirea cu Adela…

Adela Popescu

 

Vai… nu mi-aș fi imaginat-o chiar așa de… simplă și modestă.

În ultimul timp fiind bombardați de ”vedetele” de pe Instagram și (Doamne ajută că nu avem TV) acelea de la TV, mai rar ai ocazia să discuți cu o persoană vedetă totuși, dar foarte ”ca noi mămicile”.

Mi-a făcut o plăcere extraordinară această ieșire cu mămicile, nuștiu de ce m-am entuziasmat așa de tare… să fie că Adela a emis așa fericire în jurul său… sau că mi-am pus în plan să-i zic lui Moș Craciun să-mi ia un ruj neexpirat din ăla ”a la Mall Băneasa”. 🙂

Probabil, mulți dintre voi vă gândiți… ce mai e și cu articolul ăsta… Elena…

Dar sunt convinsă că proaspetele mămici îmi vor înțelege starea.

Îmi rămâne doar să afirm că voi fi și mai fericită dacă măcar ai zâmbit un pic cât ai citit. 🙂

Adela Popescu

Pentru o donație Magic Home, puteți trimite un SMS cu textul MAGIC la numărul 8844 (pe rețelele Digi, Orange și Vodafone).

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!