Acasa » Evenimente » Eveniment Social Moms – Mos Craciun in era digitala

Eveniment Social Moms – Mos Craciun in era digitala

Utimul eveniment Social Moms – Mos Craciun in era digitala. Jocul, joaca si problematica recompenselor la copiii digitali.

Intr-o lume a tehnologiei, parintii cresc copii digitali si cauta solutii si alternative pentru a nu oferi tablete, telefoane si ecrane, ci conectare si timp de calitate.

Joc si joaca in era digitala
Aflam de la Diana Vijulie, Consilier pentru dezvoltare personala/parentala cum sa redescoperim jocul si joaca incat copilul sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa, sa fie fericit, iar noi parintii sa petrecem timp de calitate cu el.

Joaca prin metode Montessori
Exista nenumarate metode de a tine copilul ocupat, insa important este ca timpul petrecut impreuna cu el sa fie unul de calitate si sa alegeti moduri educative de a va juca. Monica Ciobotaru, Educator Montessori cu diplomă A.M.I pe orizontul de vârstă 0-3 ani vine in ajutorul parintilor cu idei de jocuri pentru inchega relatia parinte-copil.

Problematica recompenselor in lumea tehnologiei
Parintii incearca sa compenseze timpul prin oferirea recompenselor, iar in preajma sarbatorilor aceasta problema ia amploare. “Fii cuminte ca altfel nu mai vine Mos Craciun” este o replica pe care o folosesc parintii cel mai des. Aflam de la Raluca Chisu, General Manager Asociatia KinetoBebe cand devin o problema recompensele si cat de bune sunt acestea.

Postura copilului digital
Petrecerea timpului in fata ecranelor aduce dupa sine si diverse probleme ce tin de postura. Vom discuta cu Iulian Nicolae, Kinetoterapeut KinetoBebe la ce anume sa avem grija, cum putem preveni afectiunile ce tin de postura, care sunt cele mai des intalnite afectiuni provocate de statul in fata ecranelor si cum putem corecta greselile deja facute cu copiii nostri.

Invitati:

  • Diana Vijulie, Consilier pentru dezvoltare personala/parentala
  • Monica Ciobotaru, Educator Montessori
  • Raluca Chisu, General Manager Asociatia KinetoBebe
  • Iulian Nicolae, Kinetoterapeut KinetoBebe

Intrarea este gratuita, dar este necesara inscrierea pentru rezervarea locului aici https://bit.ly/2AceIfo

Evenimentul se va desfasura la Hotel Sheraton, in sala Iridium, la etajul 1, marti, 4 decembrie de la ora 18.00 la 20.00.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!