Acasa » Dezvoltare personală » Cuplu » Evoluția relațiilor de cuplu, în secolul 21

Evoluția relațiilor de cuplu, în secolul 21

Majoritatea adolescenților din zilele noastre și-au pus întrebarea „Cum au reușit părinții noștri sa mențină vie flacăra ce arde între 2 oameni în drumul lor comun?”

Ce ne lipsește? Ce nu am înțeles cu adevărat? Ce facem greșit față de părinții noștri?

Adevărul este că vremurile, nivelul de influențe exterioare precum și receptivitatea noastră la ele, au creat astăzi cu totul alte circumstanțe. Prin urmare nici nu ar trebui gândită situația așa, atât timp cât gândirea considerată productivă pe atunci, nu se mai aplică acum. Lucrurile s-au schimbat, însă schimbarea tratată cu atenție poate duce cu siguranță la ceva mai bun.

Dacă suntem atenți la noi… în primele săptămâni ale unei relații, atunci când relația este în momentul de descoperire, atunci când trăim pentru prima oară senzația unică a sufletelor în apartenență vom observa că au loc anumite stări, procese și fenomene, ce ne adâncesc sentimentul de apartenență unul față de celălalt.

Cu toții am trăit aceste stări, de o puternică intensitate emoțională. Cum putem perpetua această stare a minții și inimii? Cum putem face o relație mereu ca la început? Trebuie doar să fii atent la tine, la voi.
Programarea neuro lingvistică, intrând în directă legătură cu explorarea modului în care comunicăm, gândim și producem schimbări, definește tehnici ce poate la un nivel inconștient fiecare om în parte le-a folosit cândva. Accesând secretele inconștientului ce cândva te-au apropiat de o persoană, constient vei putea perpetua această stare de apartenență.

E natural, efectiv și se bazează pe sinceritatea sentimentelor tale.

Totul depinde de atenția și de puterea ta de a o ține sub control.

Creierul nostru funcționează într-un mod extraordinar, accesând memoria putem resimți stări plăcute ce o dată au întărit relația, ne-au amuzat, ori ne-au făcut să ne simțim bine. Multă atenție însă la cuvintele folosite, ori intonația abordată, pentru că aceste elemente au rol declanșator asupra memoriei.

Conștientizând toate aceste procese inconștiente, ambii parteneri vor avea deplin control asupra relației astfel putând trece prin mai orice perioda a vieții folosind tehnici din NLP, conștientizând astfel că pot încheia orice conflict cu un strop de umor ori cu reamintirea perspectivei de cuplu.

Secretele unei relații consistente, creative și de durată intodeauna au circulat de la individ la individ, însă niciodată nu au fost explicate ca procese cognitive ce noi oamenii le efectuam cu o naturalețe atât de fină.

Am învățat de la inconștient, că atunci când doi îndrăgostiți se țin în brațe în tăcere și își asculta propria respirație au tendința, la nivel inconștient, să-și sincronizeze respirația.

Astfel formând un câmp de energie ce are menirea de a spori nivelul de empatie dintre cei doi.

Trăim într-o era a informației și a înțelegerii în care nivelul nostru de înțelegere se va reflecta în consistența și frumusețea vieții noastre de zi cu zi.

În orice aspect al vieții.


– Curs de programare neuro-lingvistică, NLP Practitioner în București. –
– Perioada 21-22 iunie.
– Explorează modul în care comunicăm, gândim și producem schimbări, pornind de la premisa că inconștientul este cel mai de preț mentor al conștientului.
– Apreciem relaționarea dintre oameni și oferim 50% reducere pentru persoana ce va acompaniază.
– Pentru detalii click aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. cum frumos spunea cineva:”Daca, incepand de maine, fiecare femeie ar castiga un salariu de 2.000 / euro lunar, un procent destul de mare din cuplurile si familiile existente, se vor dizolva de la sine. Nu pentru ca femeile sunt dependente de sexul tare, ci pentru faptul ca numai atunci femeile vor avea curajul sa aprecieze intr-un barbat CALITATILE dobandite, nu averile mostenite.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!