Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Evoluția ta, în Evoluția noastră

Evoluția ta, în Evoluția noastră

Cu doi ani în urmă, am cerut Universului, să îmi dezvăluie misiunea mea pe acest Pământ. Timp de trei luni am intrebat în dreapta, în stânga, în mine, în afara mea, informaţii despre misiunea mea, pe care o simţeam, dar nu ştiam incotro să o iau şi de unde să incep. Am inceput prin a participa la cursuri despre dezvoltare personala şi, in apropierea zilei mele de nastere, în martie, am primit răspunsul mult căutat. Am simţit până în măduva oaselor că pot sa fac asta, ca îmi este la îndemâna şi că am darul de a aduna oamenii intr-un grup, de a creea un cadru în care ei să descopere raspunsuri şi soluţii la provocăriile vieţii. În felul acesta am dat naştere proiectului Evoluăm Împreună.

Ceea ce m-a incurajat şi mi-a dat putere în acestă direcţie a fost faptul că, timp de patru ani am participat la zeci de cursuri de dezvoltare personală, iar acest mediu mi-a devenit ca a doua familie, cu resurse inepuizabile. Am putut să fac o diferenţiere intre cursurile de bună calitate care aduc valoare în viaţa oamenilor şi cursuri care nu spun mare lucru, deoarece o bună parte din timp le-am testat pe propria piele. Fiecare curs, seminar, tabara sau conferinţă a adus valoare in viaţa mea şi fiecare banuţ investit a avut povestea lui bine meritată. Fiecare curs a produs cate un declick în viaţa mea care a venit fie printr-un mesaj primit, o persoana întalnită sau o conştientizare pe care am avut-o. Acum cred, cu convingere, că cea mai bună investiţie pe care o persoană o poate face in acestă viaţă este in el însuşi.

Doresc să împart cu voi, cititorii Motivonti, pentru prima dată, de când am intrat acum doi ani pe acest drum al cunoaşterii de sine, darurile primite de la Univers care au adus vizibile transformări în viaţa mea. 

Am realizat ca totul se rezumă la emoţii, că nu este vorba despre casa dorită, masina dorită, relaţia ideală, ci de acea emoţie care iţi aduce pace şi bucurie în viaţa ta. Poţi să ai toate acestea, dar atâta timp partea emoţională nu este cunoscută, analizată şi integrată, totul este în zadar… pentru că intervine frica de a nu le pierde.

Am conştientizat că viaţa noastră prezentă este o consecinţă a tiparelor şi programelor preluate din copilăria noastră, şi, atâta timp cât nu avem o relaţie sănătoasă cu cei care ne-au dat viaţă, nu vom putea avea o relaţie echilibrată nici cu banii, partenerul de viaţă, locul de muncă etc.

Că tot timpul este vorba despre mine şi nu despre alţii, că e responsabilitatea mea să lucrez cu mine pentru a fi mai echilibrată şi că, in zadar schimb personajele din viaţa mea, deoarece piesa rămâne mereu aceeaşi.

Mi-am dat seama că, dacă nu-mi rezolv anumite aspecte din trecutul meu, ele se vor repeta, iar acesta nu este decat un semn că a venit momentul să transform tiparul preluat din copilărie, care în mare parte reflectă fie pe mama, fie pe tata.

Am conştientizat că, evoluţia te scoate din zona de confort şi te ajuta să vezi că poţi şi merită să scoţi capul din tine şi să vezi realitatea si adevarul, deoarece abia acestea iţi dau puterea inapoi.

De aici încolo ajungem la ce inseamnă Evoluam Impreuna pentru mine!?

Reprezintă o altă casă a mea, mediul în care pot sa servesc oamenilor şi să aduc valoare în vieţile lor, făcând lucrurile cu cel mai mare drag şi dăruire.

Toate acestea se nutresc cu timp, energie şi răbdare, ce merg în trei direcţii esenţiale pentru ca un eveniment să prinda viaţă: domeniul promovării, organizării şi consultanţei pentru trainer. Să vorbim pe scurt despre fiecare, deoarece sunt pilonii pe care stă Evoluam Impreuna.

  • Domeniul promovării este unul tare interesant si complex. Înseamnă să lucrez la conceptul evenimentului, sa aduc mesajul evenimentul cât mai aproape de oameni şi să gasesc grupul ţintă pentru care acest eveniment va aduce o schimbare reală. Tot aici intră şi partea de parteneriate online cu siteurile care doresc să facă public evenimentul, abonaţilor lor.
  • Domeniul organizarii de evenimente presupune dedicare totală, înseamnă să simt cursul, să simt publicul, să creez mediul de desfasurare familial participanţilor. Partea de desfăşurare propriu zisa a cursului este cireaşa de pe tort, iar Pasii necesari sunt:
  • Înainte de curs se pun la punct cateva aspecte organizatorice, participantul sa detina toate informaţiile necesare pentru curs: formular de inregistrare, o adresă de e-mail, contul în care se trimit banii şi un număr de contact unde poate obţine informaţii suplimentare.
  • În timpul cursului, mediul trebuie să fie confortabil, nu e nevoie să se aştepte la check-in, fiecare are locul asigurat în sală, materiale didactice şi neconditionat, zâmbete din partea organizatorilor. Atmosfera este extraordinar de importantă pentru ca participantul să se simtă in largul lui.
  • Ca și Post eveniment, se strâng e-mailurile, se adresează mulţumiri, follow-up. Este vorba de feedback-ul care ajută la partea de concluzionare a evenimentului.
  • Să nu uităm de segmentul de consultanţă trainer, un alt serviciu pe care îl punem în slujba trainerului şi presupune susţinerea speakerului prin feedback-ul venit din partea participanţilor şi din partea noastră, pentru ca trainerul si cursul său să devină cea mai buna variantă a sa.

Ingredientele unui eveniment bine organizat stau în încrederea pe care o ai în ceea ce promovează cursulul respectiv şi cât de mult oferi din darurile tale, participanţilor.

O metodă care mie personal mi-a schimbat viaţa, în cei patru ani de dezoltare personală, este metoda Ascultă-ţi corpul, creată de Lise Bourbeau, fondatoarea celei mai mari şcoli de dezvoltare personală din Canada. Acestă metodă m-a ajutat să lucrez cu tiparele, rănile inconştiente şi fricile ascunse din interiorul meu. Am făcut un rezumat al metodei care poate să te ajute si pe tine, să scapi de frică. Mai mult de atât, Lise Bourbeau, autoarea metodei vine în România, în primul weekend din noiembrie.

Descarca aici metoda si aplic-o în viaţa ta!

Afla aici mai multe detalii despre eveniment.

Sunt fericită şi împlinită că echipa Evoluam Împreună se ocupă de acest eveniment special şi te invităm şi pe tine, să evoluezi împreuna cu noi!

Te aşteptăm cu deschidere la evenimentele noastre!

 

Alina Finta

Fondator Evoluăm Împreună

 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!