Acasa » Atitudine » Femeia

Femeia

Îmi place să citesc. Nu orice. Îmi place să citesc cărţi din care pot să aleg cuvinte pe baza cărora mă pot ghida şi orienta…în viaţă.

Zilele astea citesc „Fetele bune ajung în Rai, fetele rele ajung unde vor”. Iniţial am crezut că e o carte oarecare, cu o poveste oarecare, cu 2-3 personaje alese aleatoriu. Greşit. Uşor uşor am descoperit acolo cum sunt, cu adevărat, femeile din ziua de azi, nu toate, însă majoritatea. Cum se complac în situaţia lor nu prea mulţumitoare, cum preferă să fie întreţinute şi nu independente, cum preferă să facă N servicii gratis, cum preferă să nu iasă din cuvântul cuiva doar pentru a evita o ceartă, cum nu pot spune NU. Nu aş fi crezut că sunt atât de multe femei slabe, intelectual vorbind. Sau nu, multe sunt deştepte, însă preferă să nu admită asta, să nu îl pună pe EL într-o umbră slabă, proastă.

Sunt femei care renunţă la propriile plăceri, la propriile hobby-uri de dragul altei persoane. Sunt femei care acceptă anumite lucruri doar pentru ca lui îi plac. Sunt femei care nu au curajul să spună NU, care nu au curajul să vină cu o idee nouă, cu un sfat…sunt femei care nu au curajul să evolueze din orice punct de vedere. Sau consideră că nu sunt demne de acest lucru.

Dragele mele, nu sunt o feministă extremistă. Da, admit, sunt şi femei slabe (vorbim aici din toate punctele de vedere), sunt şi bărbaţi foarte bine pregătiţi…dar asta nu înseamnă că o femeie nu se poate impune, nu îşi poate impune punctul de vedere, nu poate veni cu ceva bun, nu poate evolua personal şi profesional.

All you need is trust! Be authentic, be your trueself!

Acest articol a fost scris de Bianca Enache

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

  1. As vrea sa vad/cunosc mai multe femei care stiu ce vor si ajung unde vor (au teluri serioase) bineinteles fara sa treaca prin patu paturile anumitor domni ci prin fortele propii stiu ca multe au impresia ca majoritatea barbatilor vor tute da sunt o groaza de barbati care vor o femeie puternica numa ca nu prea au de unde sa aleaga gaseasca asa ceva …

  2. ei, pe naiba! daca femeile sunt independente in Romanica noastra incep sa leneveasca barbatii.si oricat ar fi o femeie de independenta, pana la urma e tot o femeie care-si doreste si ea sa fie protejata, sa se alinte, sa se simta mai slaba in bratele vigurosului barbat. mie nu mi-ar conveni ca sotul meu sa castige mai putin ca mine, sa nu fie descurcaret, sa nu fie un cavaler in adevaratul sens al cuvantului.cine se indragosteste de un pampalau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!