Acasa » Dezvoltare personală » Femeile motivaţionale (de 8 martie)

Femeile motivaţionale (de 8 martie)

În primul şi în primul rând să urăm fetelor să fie fericite, sănătoase, frumoase … şi motivaţie maximă în tot ceea ce fac căci noi, ceilalţi, cei ce nu sunt tocmai „fete”, suntem motivaţi la maxim de ele în tot ceea ce facem.

Cu ocazia acestei zile speciale voi scrie un articol în care voi sublinia importanţa femeii în viaţa unui bărbat.

Femeile îţi trezesc anumite sentimente.

Gingaşe şi totuşi uneori mici scorpii creează echilibrul perfect dintre sentimente pozitive şi negative pe care un om trebuie să le trăiască pentru a înţelege frumuseţea vieţii. Uneori ele pot trezi sentimente ce nu le trăim niciodată: sentiment de ură faţă de o persoană iubită … sau de fapt: sentiment de „ură” faţă de o persoană tocmai pentru că te face s-o iubeşti?

Femeile te împing să faci ce nu-ţi place.

De câte ori n-am dat cu aspiratorul, n-am spălat vasele, n-am mers la cumpărături numai de gura femeii… Şi nimic nu se compară cu o rugăminte pusă de o femeie ce-ţi place: „Îmi faci te rog proiectul acela pentru că eu n-am timp săptămâna asta?” – ah, e divin! Deşi ai şi tu proiectul tău vei face proiectul ei cu cea mai mare plăcere şi în cea mai mare viteză.

Femeile îţi aduc zâmbetul pe buze.

Mai ales atunci când conduc prost, fac pe rebelele, încearcă să înţeleagă care-i diferenţa dintre un şurub şi un cui sau au un decolteu „generos”. Sau uneori când doar îţi zâmbesc pe stradă, în treacăt, în anonimat…

Femeile te învaţă lucruri esenţiale de supravieţuire.

„Oul, ca să fie moale, trebuie să stea la fiert X minute, altfel e tare.”, „Vasele trebuiesc spălate cu apă caldă – altfel le speli degeaba!” sau „Scoate rufele din maşină, nu le lăsa să stea prea mult că se îngălbenesc.”

Femeile au grijă de sănătatea ta.

„De câte ori ţi-am zis să ridici colacul de la toaletă?”

Vă iubim şi vă respectăm pentru faptul că ne învăţaţi numai de bine, ne faceţi fericiţi şi ne motivaţi pe parcursul unei întregi vieţi.

Şi, zilele astea am aflat (şi am pus mâna pe dovezi) că Motivonti are o prietenă. Nu i-am aflat însă numele. 🙂

Motivonti şi prietena sa

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!