Acasa » Evenimente » Furtunile emotionale la copii și părinți

Furtunile emotionale la copii și părinți

Un eveniment experiential despre cum ascultam emotiile în familie.

Parenting Academy vă invită, alături de Ravid Aisenman Abramsohn, leader Hand in Hand Parenting din Europa, Asia, Africa și Orientul Mijlociu și Otilia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting în România la un eveniment experiențial despre cum ascultăm emoțiile în familie. 

De câțiva ani, părinții din România au venit în contact cu unele din cele mai naturale și mai vindecătoare căi de a se conecta cu copiii lor și cu sine – jocul, timpul special, ascultarea emoțiilor grele, limitele care conduc către cooperare și parteneriatele de ascultare pentru părinți. Toate aceste cinci instrumente au fost promovate în întreaga lume de aproape 30 de ani de către organizația Hand in Hand Parenting, îmbunătățind viața a sute de mii de familii. Calitatea acestei abordări umaniste a relației părinte copil este aceea că este susținută de neuroștiințe și de psihologie, deoarece are la bază un adevăr de necontestat: acela că pentru a crește mari și a-și păstra vitalitatea, indiferent de încercările vieții prin care trec, copiii au nevoie de conectare cu părinții lor. Acest adevăr a fost tradus pentru părinți în cele patru instrumente instrumente de mai sus pentru relația părinte copil și în parteneriatele de ascultare care permit părintelui să aibă grijă de sinele său.Furtunile emotionale la copii si parintiÎn pofida tuturor informațiilor valoroase pe care le primesc și le asimilează în legătură cu relația parentală, toți părinții știu că pe scena familiei lucrurile nu sunt mereu roz. Așa cum vremea este și însorită, și tulbure, la fel și viața de familie are meteorologia sa. Nu doar copiii au comportamente nerezonabile uneori, ci și părinții. De aceea, în relația părinte copil nu numai copilul are nevoie de grijă și suport emoțional, ci și părintele! De fapt, mai ales părintele!

Ce vei învăța și ce vei trăi în acest eveniment plin de momente practice?
Vei învăța și experimenta profunzimea ascultării, așa cum arată ea ÎN REALITATE în relația părinte-copil!

Durata evenimentului este de 5 ore, în data de 16 iunie de la orele 10 până la ora 15. la Rin Grand Hotel

Poți beneficia de reducerea de 50% și poți achiziționa un bilet în sală cu 195 RON o persoană și bilet online cu 120 RON.

Detalii și rezervări locuri aici: https://goo.gl/9My9i4
Pentru detalii suplimentare: ☎ 0756. 242.667

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!