1

Hai în Comunitatea Motivonti!

In aprilie 2012 am realizat cel mai drag proiect al nostru: “Alarma Motivaţională” (vezi cum a fost). Am trimis în fiecare dimineaţă, timp de o lună (doar în zilele lucrătoare), un mesaj inspiraţional pentru 1400 de oameni.

Câteva reacții:

Nelly Blackrose: Primit! Genial 🙂 Tocmai când mă pregăteam să urlu, credeam că e vreo altă reclamă de la operatorul de telefonie mobilă. Mi-a luminat ziua.

Monica Sibisteanu: M-am înscris în program. Ieri a fost primul SMS, chiar uitasem că urma să-mi trimiteţi doza zilnică de motivare. Vă mulţumesc. Îmi place mesajul de ieri, dar mai mult îmi place cel de azi! 🙂 Felicitări! Este tare frumos ceea ce faceţi voi!

Acum vrem să ducem povestea mai departe! Vrem să construim o comunitate în jurul lui Motivonti, relansând totodată Alarma Motivațională!

Am scris aici totul în detaliu și am făcut și un mic video. Click aici.

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Schipor - 28/11/2013

Am citit articolul tau si mi-a placut ! Am inceput si eu sa pun in practica treaba cu scrisul toate porcariile care imi trec prin cap , ma face sa ma simt mai bine ma descarc simt ca vorbesc cuiva deci ajuta 🙂 Vreau sa salvez toate gandurile care mi le-am scris in Microsoft Word pe un cd si dupa vreo 10 -15 ani sa incep a citi , curiozitatea este maxima , o sa ma amuz cu siguranta de ,,mine”

Reply

Leave a Reply: