Acasa » Evenimente » Hai să mergem pe cărbuni încinși la 530°C!

Hai să mergem pe cărbuni încinși la 530°C!

Este de nedescris în cuvinte senzația aceea pe care o avem atunci când reușim să facem ceva ceea ce părea pur și simplu imposibil înainte să-l facem.

Unul dintre aceste lucruri imposibile, printre altele, este mersul pe cărbuni foarte încinși – și anume la 530°C. Da, știu, s-a demonstrat din punct de vedere științific de ce putem călca pe cărbuni cu succes, dar nu asta contează, contează faptul că… inițial avem senzația că ceea ce urmează să facem va fi cel puțin dureros, dacă nu chiar imposibil.

Pe 25 aprilie voi fi unul dintre acei oameni care va păși pe cărbuni încinși cu succes. Îmi voi aminti astfel că ar fi bine să-mi controlez așteptările mereu și să încetez să am impresia că lucrurile pot fi imposibile.

Pe 25 aprilie 2013 se organizează la București „Conferința Leadership 530°” – pe care, desigur, vi-l recomandăm.

Va fi o seară despre leadership, susținută de Bruno Medicina, piperată cu socializare și cu posibilul imposibilul – mersul pe cărbuni încinși. Vom fi 200 de oameni care vom merge pe cărbuni încinși.

Toate detaliile despre eveniment le poți găsi AICI, dar înainte de toate voiam să te anunț că avem o reducere pentru tine.

Înainte să-ți rezervi locul intru cuponul MOTI10 și vei primi o reducere de 10%.

Mai mult decât atât, biletul pentru o persoană costă, fără reducere, 190 de lei – dar dacă vii cu un prieten veți plăti împreună, cu reducere, 200 de lei.

Repet, cuponul este MOTI10!

Ne vedem acolo? 🙂

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!