Acasa » Practici » Importanta varietatii serviciilor in colaborarea cu o firma paza

Importanta varietatii serviciilor in colaborarea cu o firma paza

Cand te gandesti la o firma paza, probabil ai in gand doar serviciile clasice, anume cele de paza si protectie. Ce-i drept, majoritatea firmelor ofera doar acest tip de servicii, avand o gama extrem de restransa de lucruri pe care le pot face pentru tine, dar mai ales de experti in securitate pe care ti-i pot pune la dispozitie.

In acest context, este clar de ce varietatea serviciilor este un aspect important si de luat in calcul atunci cand esti in cautarea unei firme de paza pentru afacerea ta. Iata cateva alte ganduri pe acest subiect.

Varietatea serviciilor iti garanteaza ca trebuie sa cauti doar o firma paza

Sa spunem ca ai nevoie de cele mai bune servicii de paza si protectie din industrie si incepi cercetarea si cautarile pentru a gasi firma de paza ideala. Dupa cateva luni, esti gata sa angajezi o firma. Totusi, dupa jumatate de an – un an, ajungi la concluzia ca ai sau vei avea nevoie si de servicii de transport valori.

In cazul in care firma de paza aleasa initial de tine nu ofera acest tip de servicii, va trebui sa incepi iar cautarile si cercetarea amanuntita. Atunci cand nu cauti din start o firma paza care le poate face pe toate, risti sa pierzi de doua ori mai mult timp in incercarea de a asigura securitatea corespunzatoare afacerii tale.

Varietatea serviciilor iti garanteaza prezenta mai multor experti in securitate

O echipa de agenti pe teren are in componenta sa unul sau mai multi experti de securitate in domeniul aferent – anume cel al securitatii la fata locului. Totusi, un astfel de expert nu este, de regula, de ajuns.

In cazul situatiilor complexe si dificile, sunt necesari mai multi experti – in comunicatii, in sisteme de securitate, poate chiar in negociere. O firma paza care iti poate oferi mai multe tipuri de servicii este implicit echipata cu o gama mai larga de experti la care vei putea apela oricand ai nevoie. Din nou, nu va trebui sa pierzi timp cautandu-i pe acestia si sa risti sa angajezi persoana nepotrivita.

Varietatea iti garanteaza faptul ca poti beneficia ocazional de anumite servicii

Nu poti fi mereu sigur ca o firma paza va dori sa semneze un contract pe o perioada scurta atunci cand ai nevoie de transport valori, de exemplu, doar pentru o luna sau o saptamana. Totodata, la semnarea unui nou contract, exista acea perioada de acomodare in care firma de paza invata cat mai multe despre afacerea ta.

Colaborarea cu o firma care deja ofera servicii de transport valori elimina grijile de mai sus. In final, serviciile aditionale prestate vor fi pur si simplu adaugate la factura lunara, fara prea multe batai de cap. Tu vei beneficia de serviciul de care ai nevoie la timp, fara intarzieri – chiar si din scurt.

firma paza | Niru Guard

Daca vrei sa colaborezi cu o firma cu servicii complete din start, atunci ar trebui sa apelezi la expertii in securitate, Niru Guard – 5 ani de experienta si 145 de agenti gata sa te protejeze pe tine, afacerea ta si bunurile sale!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!