Acasa » Dezvoltare personală » Altele » iTunes U – biletul gratuit spre tărâmul cunoașterii

iTunes U – biletul gratuit spre tărâmul cunoașterii

Vrei să vezi cum se predă într-o universitate de top din lume? Vrei să afli mai multe despre un subiect pe care nu ai avut ocazia să îl studiezi până acum? iTunes U este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai tari invenții ale secolului nostru.

Este vorba de un serviciu furnizat de Apple prin iTunes, care îți permite să accesezi online gratuit și chiar să downloadezi materiale educaționale de la instituțiile de top din lume. Materialele variază de la cursuri universitare sau cursuri de limbi străine până la cursuri practice sau înregistrări de la conferințele TED. În prezent iTunes U găzduiește peste 350 000 de materiale de acest gen, iar printre cele mai cunoscute instituții se numără universitățile Harvard, Yale, Stanford, NYU, Columbia, UCLA, Oxford, Cambridge sau UCL.

Cei mai mulți dintre noi deja folosesc iTunes pentru muzică, așa că merită să arunci o privire în iTunes Store la categoria iTunes U. Vei gasi materiale despre aproape orice subiect posibil – de la chimie, fizica, istorie, psihologie sau jurnalism pana la astronomie, religie, fotografie, nutriție sau antreprenoriat, iar podcasturile pot fi audio sau video. Iar daca nu ai folosit iTunes până acum, îl poți descărca de aici.

Pentru mine accesul la toate aceste materiale educaționale inseamnă un pas înainte către libertatea de gândire pe care cunoașterea ne-o oferă.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!