Acasa » Evenimente » Trecute » James Thierrée în Bucureşti!

James Thierrée în Bucureşti!

Pe Motivonti vorbim adesea despre rutină, despre oameni şi despre pasiuni. James Thiérrée este omul care le combină pe toate!

Nu, nu-i un speaker motivaţional, dar ar putea fi unul minunat probabil. Este un simplu om cu o pasiune extraordinară pentru teatru. Un om foarte apreciat pentru munca depusă în pasiunea sa şi un exemplu perfect de om care trăieşte din şi cu pasiune.

Aşa cum uneori citeşti o carte şi uiţi de gândurile urâte sau alteori te uiţi la o comedie şi pentru o clipă uiţi de deadline-uri, James Thiérrée te poate introduce într-o lume a lui, în care aşa zisele probleme (pe care doar noi le avem) nu există.

Acum James Thiérrée vine în premieră cu cea mai recentă creaţie a sa în Bucureşti!

“Raoul” de James Thiérrée în premieră la Bucureşti

Cea mai recentă piesă de teatru a lui James se intitulează „Raoul” şi va avea trei reprezentaţii pe scena Teatrului Naţional Bucureşti la sfârşitul lunii aprilie: pe 29 aprilie, 30 aprilie şi pe 1 mai.

„Raoul” este o combinaţie între muzică, iluzionism, dans şi pantomimă şi are scopul de a introduce spectatorul într-o lume „îndepărtată”, lume în care personajul principal se confruntă cu propria sa nebunie. Raoul este un rege misterios şi singuratic ce trăieşte într-un turn contruit de propriile mâini pentru a scăpa de „demonii” lumii exterioare. Acolo rămâne alături de visele sale şi tot felul de creaturi misterioase cu care are o relaţie specială.

O piesă de teatru care te scoate din zona de confort, îţi dă o lecţie sinceră despre visele unui om şi distanţa aproape inexistentă dintre normalitate şi nebunie.

Biletele se vând la patru categorii de preţ: 33, 55, 88 şi 110. Acestea se găsesc în magazinele Orange şi în reţeaua Eventim. La Teatrului Naţional Bucuresti ele se găsesc la un preţ puţin mai mic: 30, 50, 80 şi 100 lei.

Ne vedem acolo!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!