Acasa » Uncategorized » Laboratorul de Gânduri

Laboratorul de Gânduri

“Buna Mihaela,

Uite despre ce e vorba. Eu am un proiect numit Laboratorul de Gânduri (http://www.laboratoruldeganduri.ro ) și de câteva săptămâni am ieșit în offline și am început o serie de evenimente la Pow Wow (e o cafenea de jazz pe Calea Victoriei). Evenimentele se numesc „Degustare de idei” și ne propunem să facem o seară relaxată de socializare în care vom invita săptămânal pe cineva cu o poveste frumoasă, cu idei interesante sau cu hobby-uri speciale. Invitatul poate să aleagă meniul serii (vom face din partea cafenelei un bufet deschis cu 5-10 feluri de gustări reci), poate să propună un vibe în ceea ce privește muzica și vom avea o discuție de 30-40 minute despre ideile, poveștile sau hobby-urile lui.
Toată ideea este că nimeni nu „trebuie” să facă ceva anume – ne organizam ca „la noi acasă”. Dacă invitatul vrea să gătească chiar el, e în regulă. Dacă nu, se va ocupa bucătarul nostru. Dacă vrea să facă o proiecție de film sau o expoziție foto, o putem face. Discuția nu trebuie să dureze mai mult decât ne simțim noi bine în cadrul ei.”

Acesta este mailul pe care l-am primit de la Cornel și citindu-l am fost curioasă să deschid și atașamentul pe care vi-l las mai jos. Eu m-am hotărât, merg deja la întâlnirile propuse și îmi doresc să găsesc acolo și membrii ai comunității noastre.

Pow Wow împreună cu Laboratorul de gânduri vă invită în fiecare duminică după-amiază, începând cu orele 17.00, la o degustare de idei – o experiență provocatoare pentru gust, auz și minte. Vă propunem o evadare din peisajul monoton al vieții cotidiene cu specialități gastronomice alese, muzică bună și idei incitante, într-o atmosferă destinsă în care vă puteți simți ca acasă alături de prieteni.

Fiecare ediție va avea câte o aromă diferită, propusă de o personalitate cultural-artistică invitată să pregătească meniul serii (oferit pentru toata lumea din partea casei), să potrivească muzica și să ne împărtășească din ideile și experiența lui de viață. Începem seara în ritm relaxat, pe la ora 17.00 cu un brunch delicios și un pahar de vin, urmând ca la ora 18.00 să degustăm o discuție interesantă cu invitatele serii și pe urmă să continuăm seara cu muzică bună și discuții de voie.

Alina Șerban și Andreea Șerban, invitatele pentru ediția din data de 20 septembrie a Degustării de idei sunt două scriitoare a căror carte „Unici și Diferiți”, publicată în anul 2012 la Editura trei a fost un real succes editorial. Abordând teme de dezvoltare personală și psihologie practică această carte spune povestea unicității noastre. Duminică vom vorbi despre felul în care ne putem găsi pe noi înșine indiferent de domeniul în care activăm zilnic și despre modul în care putem deveni mai fericiți și mai împliniți făcând lucrurile diferit.

Facebook event

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!