Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Limbajul trupului. Cum pot descoperi femeile dintr-o privire că partenerul le înșeală. Ultimele studii

Limbajul trupului. Cum pot descoperi femeile dintr-o privire că partenerul le înșeală. Ultimele studii

Ei bine, da! Există studii și pe acest subiect, mai exact cum află femeile că partenerul de viață le înșală, doar privindu-le chipul. Specialiștii au constatat că bărbații care au trăsături mai „masculine” ale feței sunt considerați a fi mai aventurieri decât restul doamnelor și domnișoarelor.

Și se pare că așa și este, pentru că mulți dintre aceștia au recunoscut că își înșală iubitele sau soțiile sau atentează frecvent la cele care sunt deja în cuplu.

Cercetătorii, care au întreprins mai multe studii, au explicat pentru Royal Society Open Science că pentru a ajunge la aceste concluzii au chestionat persoane caucaziene heterosexuale care au fost rugate să judece trăsăturile faciale a 189 de adulți caucazieni care erau în mai multe fotografii.

Așadar 293 de bărbați și 472 de femei au văzut poze cu femei, iar 299 de bărbați și 452 de femei au văzut poze cu bărbați. Toți participanții la studiu au fost rugați să acorde celor din poze note între 1 și 10, în funcție de cât de mari cred ei că sunt șansele ca persoana din fotografie să fie infidelă.

Oamenii din fotografii mărturisiseră dacă au fost infideli sau dacă au furat partenerul altcuiva. Fotografiile erau astfel deja notate în funcție de cât de atractivă, lipsită de încredere sau cât de masculină/feminină este persoana din poză.

Rezultatele au arătat că și femeile, și bărbații au reușit să identifice bărbații din fotografii care și-au înșelat partenerele. În cazul femeilor, lucrurile nu au mai stat deloc așa și se pare că motivul ar fi machiajul, trăsăturile fiind astfel retușate și mai puțin relevante.

Studiul, prezentat și de The Guardian, a arătat așadar că bărbații cu trăsături mai masculine – sprâncene pronunțate, maxilar puternic și dinți sănătoși, buze subțiri sunt cei care-și înșală partenerele mai des și sunt cel mai ușor de prins.

Un studiu anterior, bazat pe analiza unor fotografii de cazier a arătat același lucru, ca această cercetare întreprinsă în Marea Britanie.

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.