Acasa » Dezvoltare personală » Motivaţionalul de luni dimineaţă

Motivaţionalul de luni dimineaţă

Motivaţionalul de luni dimineaţăÎn fiecare luni vom publica o poveste, un video sau o imagine ce are ca scop motivarea ta în prima zi din săptămână. Pe această cale îţi urăm o săptămână cât mai bună!

Puteţi să ne trimiteţi chiar şi voi material motivaţional pentru luni dimineaţă prin formularul de aici.

Video-ul de azi l-am ales pentru că luni de obicei e ziua cea mai „lungă”, încarcată, stresantă – şi anume ziua în care trebuie să ştim să ignorăm mărunţişurile enervante. Observaţi mai jos contrastul dintre personajele principale şi ceilalti angajaţi din punct de vedere al ignoranţei. Personajele principale au ieşiri nervoase dintr-un „nimic” iar ceilalţi nu intervin, ba chiar ignoră în totalitate ieşirile penibile ale „colegilor”.

Deci sper să n-aveţi o săptămână asemeni celor de mai jos. 🙂

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.