14

Motivonti caută 3 fumători înrăiţi care vor să se lase de fumat!

qq

M-am gândit să fac un experiment! Tot mai des în jurul meu aud despre cartea lui Allen Carr („În sfârşit, nefumător. Metoda uşoară a lui Allen Carr„) şi despre faptul că în 90% din cazuri cititorul se lasă de fumat.

Atunci am zis: Sunt destui oameni ce vor să se lase de fumat şi spun că nu pot… Ce-ar fi să le dăm un exemplar cartea lui Allen Carr şi să vedem dacă acel 90% e real?

Aşadar Motivonti caută 3 fumători înrăiţi care vor să se lase de fumat! Dacă eşti unul din ei filmează-te spunându-ne următoarele: nume (sau poreclă), câţi ani ai (măcar cu aproximaţie), de cât timp fumezi, cât fumezi / zi şi încă ceva – ce vrei tu. 🙂 Apoi urcă video-ul pe un YouTube, un Trilulilu sau ceva şi dă-ne filmarea într-un comentariu.

Din aceste video-uri noi alegem trei şoricei de teste.

Ce vor face aceşti trei? Vor primi gratuit un exemplar din „Metoda uşoară a lui Allen Carr” şi vor face încă 3 video-uri: unul cu o parere despre carte şi dacă se lasă de fumat (asta în perioada în care citeste cartea), unul în primele minute după citirea cărţii – sper că termină cartea vreodata! – zicând o nouă părere despre carte şi dacă se lasă de fumat şi ultimul video la o săptămână după terminarea cărţii spunându-ne dacă DA sau NU… s-a lăsat de fumat.

Toată lumea are de câştigat: tu primeşti o carte gratis, eu dau o carte gratis, tu încerci să te laşi de fumat, eu stau şi mă uit la video-uri amuzante pe net…

Deci? Te bagi?

Aştept video-uri până pe 31 mai 2010.

Cărţile sunt asigurate de prietenii de la Libris.ro.

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 14 comments
iYli - 24/05/2010

Hahhahha, daca reusiti voi sa ma convingeti sa ma las de fumat e mare lucru! ::)) Insa partea cu filmul nu imi place 😉 Fotografie sau simbol ceva nu functioneaza? De obicei eu sunt cea care filmeaza, nu cea care apare in fata camerei ::))

Reply
Ariel - 24/05/2010

@iYli – oh common, o să fie amuzant! 🙂 încearcă, pun pariu că nu-i atât de greu şi o să-ţi şi placă.

Reply
iYli - 24/05/2010

Hahhha, ce ai spune de inregistrare audio? In rest lumea poata sa ma vada pana nu mai poate pe iyli.ro ::))

Reply
rhea - 24/05/2010

haha ce norocoasa e mama ca s-a lasat de fumat acum o luna, altfel acum ar fi fost filmata :))

Reply
Ariel - 24/05/2010

@iYli – păi atunci filmează-te cu lumina stinsă sau îndreaptă camera spre altceva ca să nu te vedem, doar să te auzim. E ok şi aşa. 🙂

Reply
Valy - 24/05/2010

Uite ceva legat de experimentu’ vostru si de discutia de pe FaceBook 🙂

Click [AICI]

P.S. Scuze de link.

Reply
sorin neagu - 28/05/2010

i’m in.. i think

incerc sa ma filmez cat mai curand ca sa fie oficial

@iyli hai sa ne lasam de fumuri 😉

Reply
Ariel - 28/05/2010

@sorin – FINALLY SPARGE CINEVA GHEATA!

Ok, super, asteptam video-ul. 🙂 Poate mai convingi 2 oameni. E pacat sa oferim 3 carti si sa nu le vrea nimeni! :))

Reply
Madalin Paul - 30/05/2010

Am auzit de minunata carte, am si cititi chiar cateva pagini, dar metoda mea de fumat este inedita si astazi se implinesc 14 zile de cand nu am mai pus tigara in gura ! 🙂 nu sunt stresat de oamenii din jurul meu care fumeaza, nu ma gandesc la tigari decat atunci cand spun mandru ca m-am lasat, maninc un pic mai mult de cat atunci cand fumam, dar incerc sa nu ma ingras sluplinind prin legume/fructe. Daca stau sa ma gandesc nu e asa greu sa te lasi. TREBUIE SA VREI CU ADEVARAT !

Reply
Oana - 02/06/2010

am citit cam jumatate din carte. chiar zice la inceput sa nu incercam in timp ce o citim sa ne lasam de fumat. sa o citim pana la capat si abia atunci sa vedem daca ne-a convins sau nu. eu, dupa jumatate de carte, sunt jumatate convinsa. 😉

buna initiativa!

Reply
Mihai - 08/06/2010

Eu mi-as fi dorit aceasta carte anul trecut cand ajunsesem la ~2 pachete/zi…Totusi anul asta am facut o schimbare in bine in viata mea si m-am lasat. Doresc mult succes atat lui Sorin cat si celor care se vor inscrie.

Reply
mircea rares - 03/02/2012

eu am ascapat de ele fumam 3 pachete wincheter pe zi si nu mai puteap lasati va daca nu vrei sa va taie cap canceru pa

Reply
Fumator - Nefumator - Valentin Bosioc - 07/03/2013

[…] ceva vreme a devenit fie un moft, fie un trend, fie ceva necesar lasatul de fumat. Cei de la Motivonti.ro sunt pusi pe un experiment, pornit in urma unei discutii pe FaceBook, legata de renumita carte a […]

Reply
Andreea Iovita - 28/09/2014

Eu am gasit cartea la biblioteca British Council. Am citit-o pe toata, m-a convins sa ma las. Convingerea asta m-a tinut vreo… 2 ore. Inca fumez (mult)

Reply

Leave a Reply: