Acasa » Evenimente » Motivonti merge la: Personal Development School

Motivonti merge la: Personal Development School

Ți s-a întâmplat vreodată să te pierzi pe străzi încercând să ajungi într-un loc în care nu ai mai fost? Cât de ușor părea atunci când ai căutat adresa respectivă pe Google Maps și cât de greu ți-a fost atunci când erai pe stradă și clădirile te împiedicau pur și simplu să te orientezi? Ți s-a șters din minte harta pe care ai consultat-o inițial, parcă acum confunzi și adresa și te trezești bătând la o altă ușă.

Oare situația nu e comparabilă cu scenariul în care ne setam niște obiective, avem în primă instanță o viziune clară asupra a ceea ce trebuie să facem, însă apoi când începem să acționăm, pierdem din vedere perspectiva globală, uităm unde voiam să ajungem? Abia la un punct realizăm că nu am obținut ceva ce ne doream, că nu acela era planul inițial.

Personal Development School, un proiect marca Voluntari pentru Idei și Proiecte adresat cu precădere studenților din anii I și II, își propune să îți ofere câteva direcții astfel încă tu să ajungi la destinația potrivită, urmând în mod eficient un traseu.

Cum construim traseul? Timp de 7 zile (18-26 aprilie), printr-o serie de traininguri axate pe soft skills (cunoaștere de sine, self-management, time-management, procrastinare, inteligență emoțională,  finanțe personale, branding personal, motivație etc), care te vor ajuta să identifici anumite aspecte la care ai mai putea lucra sau niște obiective pe care le-ai putea seta. Îți vor vorbi oameni cu experiență, oameni care te vor inspira!

Cum parcurgi acest traseu? La finalul trainingurilor, vei putea alege dintre trei direcții viitoare de dezvoltare. În funcție de alegerea făcută, vei face parte dintr-un grup restrâns care va lucra împreună cu un coach specialist la atingerea unui obiectiv pe care tu îl stabilești și care trebuie să conveargă cu direcția aleasă. Vor fi aproximativ  4 sedințe de coaching, la distanță de câteva săptămâni între ele astfel încât să ai timp să aplici sfaturile coachului.

Dacă vrei  să pornești și tu în această călătorie, te așteptăm să aplici până pe data de 12 aprilie, pe www.personaldevelopmentschool.ro.

Navighează către obiectivele tale! Lasă-te purtat de PDS!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!