Necesitatea unui tratament pentru refacerea podoabei capilare

tratament pentru refacerea

Traim fara indoiala intr-o societate in care toti incearca sa pastreze aparentele, indiferent de ce parte a vietii vizeaza acestea. Podoaba capilara, detaliu ce va iesi mereu in evidenta, se doreste a fi una sanatoasa si stalucitoare, cu atat mai mult in cazul reprezentantelor feminine. Din nevoia de a satisface si cerinte din cele mai exigente, multe saloane se axeaza pe produse profesionale de ingrijire, prin care sa redea parului aspectul natural, frumos.

Desigur, exista posibilitatea de a beneficia de tratamente speciale atat in cadrul acestora, cat si in confortul propriei locuinte, atat timp cat solutia este una calitativa si buna. Sunt numerosi factori ce afecteaza structura parului, iar vantul, ninsoarea, soarele, precum si uscarea sau coafarea la temperaturi crescute sunt neindoilenic motive pentru care firele se degradeaza, isi pierd din vitalitate si se rup.

Un par nesanatos este vizibil de la distanta. Acesta este caracterizat de lipsa de viata, fiind tern, fara stralucire, dar si dificil de coafat. Ce ramane de facut odata constatata situatia podoabei capilare? Desigur ca se doreste regenerarea parului degradat, iar in acest sens nu ofera rezultate orice creme, lotiuni sau solutii de pe piata. In general, reusesc refacerea firelor in profunzime tratamentele care au fost concepute dupa formule speciale. Keratina spre exemplu este fara indoiala o substanta de care parul are nevoie, deci terapiile care o au la baza sunt o recomandare si din partea expertilor.tratament pentru refacerea

Keratina in procesul de refacere a parului degradat

In conditiile in care iti recunosti parul ca fiind lipsit de elasticitate si extrem de fragil, ei bine ar trebui sa te gandesti sa aplici un tratament refacere par care sa remedieze problema. Respectiv acesta trebuie sa urmareasca regenerarea intensiva a acestuia.

Un exemplu si totodata o recomandare in acest sens este Rebuild 2.0, conceput de specialistii Emsibeth. Este vorba despre tratamentul de reconstructie cu actiune profunda dezvoltat de laboratoarele acestui nume de referinta in ceea ce priveste terapiile pentru par pe baza de oxigen.

Acesta a fost facut pentru a reintegra necesarul de keratina in par, astfel ca rezultatele sa constea intr-un par frumos, plin de viata. Iata deci o idee de tratament pentru tine daca te intereseaza o solutie practica si de durata impotriva fragilitatii parului. Gasesti in pachetul propus pe emsibeth.ro samponul, tratamentul intens reparator, sealerul, precum si masca de par – toate impreuna refac structura parului prin extractele naturale din care sunt alcatuite.

Motivele pentru care se pierde keratina din par le-am mentionat succint deja. Stii care este in fapt rolul acesteia in ceea ce priveste sanatatea parului? Ei bine, vorbim despre o proteina speciala, care de altfel reprezinta un component important al unghiilor, parului si pielii totodata. Favorizeaza formarea acesteia o serie de aminoacizi cu proprietati unice. In functie de prezenta lor in organism, starea celor mentionate se poate traduce prin flexibilitate si vitalitate sau prin aspect uscat, lipsit de viata.

Nu ar trebui sa prezinti indiferenta fata de starea de sanatate a parului tau, chiar daca acesta nu „plange ca il doare”. Structura firului de par trebuie ingrijita corespunzator, astfel ca aparentele sa fie pastrate la standarde inalte pana la capat. Gasesti pe emsibeth.ro solutia de care ai nevoie pentru parul degradat.

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: